Με το “δεξί” άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα υποδομής της Super League η Κ15 του ΟΦΗ, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της αντίστοιχης του Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο Πανοράματος.

Η ομάδα του ΟΦΗ  προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Κοζυράκης με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή και ο Δημογιάννης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του για το 0-1.

Στο 12′ ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει το σκορ, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει το σουτ του Κοζυράκη, ενώ στο 30′ είχε ξανά απάντηση στην εκτός περιοχής προσπάθεια του Καινουριάκη.

Στο 65′ ο Χέιλυ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα εκτός εστίας.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 78ο λεπτό, με τον Κοντόπουλο να συνεργάζεται ωραία με τον Ασμαριανάκη και να σουτάρει μέσα από την περιοχή για το 0-2, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Καινουριάκης, Λαγουδάκης, Λυγεράκης, Ακουμιανάκης, Γαλανός (70′ Κασαπάκης), Πετούσης (65′ Ματθαιάκης), Αντωνακάκης (55′ Ασμαριανάκης), Χνάρης (70′ Κοντόπουλος), Ντρειάι (55′ Χέιλυ)