Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νιόπλιας: “Πρώτη φορά πάει στην προετοιμασία γεμάτος ο ΟΦΗ, πέρυσι εγώ πήγα με 14 παίκτες”

Λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί από τον Λεβαδειακό ο Νίκος Νιόπλιας παραχώρησε συνέντευξη στο bnsports.gr όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον ΟΦΗ και την φετινή σεζόν τονίζοντας ότι είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα πάει γεμάτη στην προετοιμασία εκφράζοντας παράλληλα το παράπονο του ότι ο ίδιος πήγε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με 14 παίκτες. 

Παράλληλα εξέφρασε και ένα άλλο παράπονο λέγοντας ότι φέτος ο ΟΦΗ στην κανονική περίοδο συγκέντρωσε 26 πόντους ενώ πέρυσι είχε μαζέψει την ίδια περίοδο 37 και φωνάζανε σε όλους να βγάλουν τις φανέλες.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε: 

«Είναι καλή ομάδα ο ΟΦΗ. Και πέρυσι ήμασταν, αλλά είχαμε προβλήματα. Θα είναι ακόμα καλύτερη γιατί έχουν διατηρήσει τον ίδιο κορμό και έχουν ήδη πάρει παίκτες. Αυτό είναι το βασικότερο του προσόν. Πέρυσι εγώ πήγα με 14 παίκτες προετοιμασία και δύο μήνες δεν έμπαινε μέσα παίκτης καινούργιος. Πρώτη φορά πάει στην προετοιμασία ‘’γεμάτος’’. Πάντα πάει να πάρει παίκτες στο τέλος, όταν είναι πιο φθηνά.

Έτσι την πατήσαμε και με τον Σίμο. Βγήκαμε Ευρώπη και πήγαμε στην προετοιμασία άδειοι, οι παίκτες σκάσανε. Φέτος, ο ΟΦΗ πήρε 26 βαθμούς στην κανονική περίοδο, ενώ την προηγούμενη χρονιά είχαμε 37. Μην λένε ότι άλλαξε ο προπονητής και πήγαμε καλά, γιατί το 26 με το 37 είναι τεράστιο και φωνάζανε σε όλους να βγάλουν τις φανέλες. Για την 6άδα είναι αρκετές καλές ομάδες που θα διεκδικήσουν μία θέση (μαζί με τον ΟΦΗ), ο Αστέρας, ο Ατρόμητος, ο Βόλος».