Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νταμπράουσκας: “Να αναλύσουμε τους λόγους που δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση”

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε ένα ματς που δέχθηκε αρκετή πίεση από τον αντίπαλο δήλωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε. 

Για το σχόλιο του για το ματς ο Λιθουανός τεχνικός είπε : 

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς γιατί έχουμε θέμα με τα δεύτερα ημίχρονα. Ξεκινήσαμε με πολύ καλή ενέργεια το ματς είχαμε μια πολύ καλή στιγμή με τον Ντίκο και στη συνέχεια βάλαμε το γκολ με τον Λάρσον αλλά πρέπει να ψάξουμε τους λόγους για τους οποίους καθίσαμε πίσω στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η απάντηση ίσως δίνεται στην έλλειψη ρυθμού γιατί δύο εβδομάδες τώρα δεν είχαμε ματς και η ενέργεια και η φυσική μας κατάσταση ήταν λιγότερη απ΄ότι την περιμέναμε σήμερα. Ψυχολογικά ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς γιατί προς το τέλος της σεζόν και οι δύο ομάδες χρειαζόταν τους βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να κερδίσουμε σε αυτό το γήπεδο 22 χρόνια , και όταν το κουβαλάς αυτό είναι δύσκολο , επίσης ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα υποστήριξε με θέρμη την ομάδα του. Ξεκινήσαμε στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό μεσοεπιθετικό ποδόσφαιρο και ένα από τα χαρακτηριστικά του ΠΑΣ είναι ο αριθμός των σεντρών για αυτό είμαι ευχαριστημένος από τα σέντερ μπακ μου για την άμυνα που έκαναν γιατί είχαν να κάνουν με πολλές σέντρες του αντιπάλου και να κρατήσουν την συγκέντρωση τους σε όλα τα ματς. Ο ΠΑΣ είχε 18 σουτ προς την εστία όμως κανένα από αυτό δεν πήγε στην εστία και είμαι χαρούμενος που κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Πρέπει όμως τώρα στο τέλος της σεζόν να αναλύσουμε τους υποκειμενικούς λόγους για τους οποίους δεν είμασταν στην καλύτερη κατάσταση σήμερα. Στόχος μας είναι να πάμε με μεγαλύτερη συγκέντρωση στο ματς με την Λαμία το οποίο πρέπει και να κερδίσουμε”. 

Για το ποιος θα είναι ο στόχος του ΟΦΗ από την στιγμή που πλέον είναι κοντά στο να πετύχει την παραμονή στην κατηγορία: 

“Ένα πράγμα που μπορώ να σας υποσχεθώ είναι ότι κάθε παιχνίδι θα το παίρνουμε πολύ σοβαρά, και είναι κάτι το οποίο το λέω και στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες μου. Για παράδειγμα έχουμε ακόμα πέντε ματς για να τελειώσει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει να κερδίσουμε και τα πέντε ματς αλλά πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο.”