Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ντροπή για την Κρήτη, όχι μόνο την Ιεράπετρα»

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, είναι ντροπή, όχι μόνο για την Ιεράπετρα, για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την Κρήτη» δήλωσε ο Τζώρτζογλου με αφορμή τη νέα λίστα με παιχνίδια που έχουν κριθεί ύποπτα προς χειραγώγηση.

Μία λίστα με παιχνίδια που έχουν κριθεί ύποπτα προς χειραγώγηση έρχονται στο φως και αφορούν το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Δίκη στο OPEN” με εννέα από αυτά να είναι του ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου παραχώρησε δηλώσεις επί του θέματος στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα>

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Τζώρτζογλου:

«Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, είναι ντροπή, όχι μόνο για την Ιεράπετρα, για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την Κρήτη, δηλαδή να είναι η ομάδα πρωταθλήτρια εξαμήνου στα χειραγωγημένα παιχνίδια και τη διαφθορά.

Το θέμα είναι το τι κάνουν οι Ελληνικές αρχές, μία τρύπα στο νερό κάνουμε, όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά γιατί δεν θέλουμε, φαίνεται πως κανείς δεν θέλει.

Πιστεύω ότι μία κυβέρνηση αν θέλει να καθαρίσει ή να βελτιώσει το ποδόσφαιρο, μπορεί να το κάνει σε ένα βράδυ, αλλά τους λόγους για τους οποίους δεν το κάνει μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους, εγώ πιστεύω ότι δεν θέλει να σπάσει αυγά.

Αρμόδιοι φορείς έρχονται με καταστατικό και τρόπους για να παταχθεί η διαφθορά και ενώ προβλέπει ότι αν μία ομάδα εμπλέκεται σε χειραγωγημένους αγώνες και αποδειχθεί, θα υποβιβαστεί και στην ΕΠΟ αντί να κάνουν πιο αυστηρή τη νομοθεσία, την αλλάζουν σε αφαίρεση τριών βαθμών.

Εγώ πιστεύω ότι είναι συγκάλυψη, με φόντο τις επικείμενες εξελίξεις με τα χειραγωγημένα παιχνίδια και αν θέλουν ας μου κάνουν μήνυση.»

athlitiko.gr