Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντροπιαστικό βίντεο με τον Ερντογάν να μοιράζει χρήματα σαν ελεημοσύνη στα σεισμόπληκτα παιδιά

Το βίντεο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να μοιράζει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά στην νοτιοανατολική επαρχία Αντιγιαμάν.

Βίντεο με τον Τούρκο πρόεδρο να μοιράζει χρήματα σε παιδιά που έχασαν τα πάντα στον σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη γείτονα χώρα, το οποίο αμαυρώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα του Τούρκου προέδρου, η δημοτικότητα του οποίου έχει καταρρεύσει, τρεις εβδομάδες μετά τον φονικό σεισμό.

«Ο πρόεδρος του Κόμματος Ανάπτυξης και Δικαιοσύνης, Ταγίπ Ερντογάν, μοιράζει χρήματα σε παιδιά στην Αντιγιαμάν, πληγείσα από τον σεισμό περιοχή» αναφέρει δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.

Το βίντεο δείχνει τον Τούρκο πρόεδρο να μοιράζει χαρτονομίσματα σε σεισμόπληκτα παιδιά στην νοτιοανατολική επαρχία Αντιγιαμάν, σε επίσκεψή του χθες, 27 Φεβρουαρίου σε πολίτες, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν και τον χειροκροτούσαν με χαρά, λίγες ώρες αφού παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε εγκαίρως και επαρκώς τις πρώτες δύο ημέρες των μεγάλων σεισμών.

Οι εικόνες «ελεημοσύνης» του Ερντογάν στα μικρά παιδιά χαρακτηρίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ντροπιαστικές και προκαλέσαν την λαϊκή οργή.

Πηγή: skai.gr