Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Αντωνιάδης: “Θα τα παίξουμε όλα για όλα στο γήπεδο μας με τον Πανιώνιο για την άνοδο”

Στα πολλά λάθη που έγιναν σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού απέδωσε την ήττα από τον Πανιώνιο στο Ανδρ. Βαρίκας ο τεχνικός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης ο οποίος για το τρίτο ματς στο Κλειστό του ΒΑΚ που είναι τελικός ανόδου επισήμανε ότι χρειάζεται συγκέντρωση για να έρθει η νίκη-άνοδος. 

Όπως ανέφερε μετά την ήττα με 3-0, στη Νέα Σμύρνη ο τεχνικός του ΟΦΗ : “δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Είχαμε πολλά λάθη, σε όλους τους τομείς. Ο Πανιώνιος μας πίεσε πολύ στο σερβίς. Ίσως έπαιξε ρόλο, ότι υπάρχει και τρίτο παιχνίδι. Ο αντίπαλος, είναι μια πολύ καλή ομάδα και έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για να πάει την άνοδο, σε τρίτο παιχνίδι. Ισως θεωρήσαμε ότι το άγχος θα είναι στον αντίπαλο. Το ξεχνάμε και πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα στο γήπεδο μας, για την άνοδο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και διαβασμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να ανεβούμε κατηγορία”.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Αργύρης Ψάρρας, ανέφερε ότι “ήμασταν λίγο θυμωμένοι με τον τρόπο που το χάσαμε στην Κρήτη. Αν και βρεθήκαμε στα σχοινιά, ήμασταν πολύ κοντά στο να το πάρουμε με την ανατροπή και να κάνουμε φιέστα εδώ μέσα. Ξέραμε ότι θα κερδίσουμε, στο γήπεδο μας. Το κάναμε με μια εμφατική νίκη και εμφάνιση. Οπως σας είπα, μας πείσμωσε το 3-2 στην Κρήτη και μας έκανε να πιστέψουμε ότι είμαστε πολύ καλοί. Θα έρθουμε στην Κρήτη, για να ανέβουμε εμείς κατηγορία. Την Τετάρτη είναι ένας μεγάλος τελικός. Δεν θα παίξει ρόλο η έδρα. Αν παίξουμε με την ίδια ένταση όπως σήμερα, θα πρέπει ο ΟΦΗ να παίξει πολύ καλά, για να μας κερδίσει”.