Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Διλβόης: «Το κόστος συντήρησης του γηπέδου είναι δυσβάσταχτο – Ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις»

Ο Νίκος Διλβόης μίλησε στο Primesport.gr και εξέφρασε την αγανάκτηση του για τα όσα γίνονται στο γήπεδο Περιφέρειας και Πανεπιστημίου.

Ο Γενικός Αρχηγός της Μινωικής δηλώνει αγανακτισμένος με την στάση αναμονής που κρατάει η Περιφέρεια, όσον αφορά τις επιδιορθώσεις που υποσχέθηκε ότι θα γίνουν στο γήπεδο και έναν χρόνο μετά δεν έχουν συμβεί.

Ο Νίκος Διλβόης κάνει λόγο για ένα δυσβάσταχτο κόστος συντήρησης το οποίο επωμίζεται αποκλειστικά η Μινωική, καθώς καμία άλλη ομάδα που φιλοξενείται στον χώρο δεν έχει μπει σε διαδικασία να πληρώσει τα χρέη που της αναλογούν.

Τέλος ο επί χρόνια παράγοντας της ομάδας, αναφέρει πως ήρθε η ώρα τα λόγια να γίνουν πράξεις από την πλευρά της Περιφέρειας, ούτως ώστε το γήπεδο να είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες και την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Διλβόης:

«Το περασμένο καλοκαίρι λάβαμε τις διαβεβαιώσεις από την Περιφέρεια Κρήτης, ότι θα γίνουν κάποιες επιδιορθώσεις στο γήπεδο μας, οι οποίες κρίνονται αναγκαίες όσον αφορά την συνέχιση της χρήσης του. Έναν χρόνο μετά, στο γήπεδο δεν έχει γίνει ούτε αυτοψία και δεν ξέρουμε με την παρούσα κατάσταση, αν θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει αγώνες την επόμενη σεζόν. Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι μέρα με τη μέρα, το γήπεδο μας φθείρεται όλο και περισσότερο, γεγονός που μας δυσαρεστεί και μας κάνει να αγανακτούμε.  Κι αυτό διότι όλον αυτόν το καιρό το κόστος συντήρησης το οποίο είναι δυσβάσταχτο, το επωμίζεται αποκλειστικά η Μινωική και καμία άλλη ομάδα που χρησιμοποιεί το γήπεδο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις από την Περιφέρεια, ώστε το γήπεδο αυτό να είναι σε θέση και την επόμενη χρονιά, να καλύψει όχι μόνο τις ανάγκες της δικής μας ομάδας, αλλά και όλων των άλλων που φιλοξενούνται στον χώρο. Περιμένουμε και ανυπομονούμε τα λόγια να γίνουν πράξεις επιτέλους. »