Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Κυριακόπουλος: “Έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά από τα πλέϊ οφ”

Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών είναι πανέτοιμη για μία ιστορική συμμετοχή. Την Κυριακή (2/4), στις 12.45, θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λάρισας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ της A΄Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών. 
 
Στο γήπεδο της Σοχώρας θα δώσει τον πρώτο αγώνα πλέι οφ της ιστορίας της η ΡΕΑ, αναμένοντας με ανυπομονησία αυτήν την πρεμιέρα. Μία συμμετοχή όπου το κίνητρο είναι τεράστιο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Κυριακόπουλος, σημειώνοντας πως έχουν να κερδίσουν πολλά από αυτή τη διαδικασία.
 
«Σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση ότι πετύχαμε τον στόχο μας και το βασικό ζητούμενο της παραμονής ήρθε από τον πιο σύντομο δρόμο, με τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Φυσικά, το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους μας. ‘Έχουμε να κερδίσουμε πάρα πολλά από αυτά τα 6 παιχνίδια. Για μας είναι μία μικρή νέα αρχή και κοιτάμε να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε αυτή τη διαδικασία των πλέι οφ.
 
Σχετικά με την πρεμιέρα, θα κινηθούμε όπως στην αρχή της χρονιάς ως και σήμερα. Δεν αλλάζει τίποτα, έχοντας κάποια ζητούμενα σε κάθε ματς, άσχετα με τον αντίπαλο, ενώ έτσι και αλλιώς τα στοιχεία δεν είναι τόσα πολλά. Θα “μετρηθούμε” στον όμιλο με τις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Οπότε οι προπονήσεις μας κινούνται πάνω σε αυτό. Το ζητούμενο είναι το τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε σε σχέση με μας και σε σχέση με το τι έχουμε δει από τους αντιπάλους».