Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Κυριακόπουλος: “Στο τέλος μετράει σε τι θέση θα βρεθούμε”

Παρά την εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και το τρία στα τρία ο προπονητής της Ρεθυμνιακής Ένωσης Αθλητών Νίκος Κυριακόπουλος δεν έδειξε να πετάει στα σύννεφα από την πρώτη θέση που βρίσκεται η ομάδα του τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ακόμα είναι νωρίς και στο τέλος μετράει σε τι θέση θα βρεθεί η ομάδα του.
 
Αναλυτικά ο τεχνικός της ΡΕΑ στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου τόνισε: 
 
«Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους 3 βαθμούς και κρατάμε τα καλά διαστήματα και το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε. Σχετικά με την 1η θέση δεν μπορώ να μιλήσω, διότι βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική και είναι πολύ νωρίς. Στο τέλος μετράει σε τι θέση θα βρεθούμε.
Σίγουρα οι απουσίες προέκυψαν την τελευταία στιγμή. Η προπόνηση μας και ο σχεδιασμός ήταν διαφορετικός αλλά είναι κάτι που είμαστε συνηθισμένοι και μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Και εκεί μπορεί να φανεί τι ομάδα είσαι και που μπορείς να πας σε σχέση με το πως μπορείς να καλύψεις αυτές τις απουσίες. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις μέσα στη χρονιά απουσίες για οποιοδήποτε λόγο. Ακόμα και αυτό είναι μέσα στη διαδικασία του πρωταθλήματος.
Δεν είχαμε ιδιαίτερο υλικό για τις αντίπαλες μας. Για αυτό προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να εστιάσουμε στο δικό μας παιχνίδι και να προσπαθήσουμε σε οτιδήποτε δουλέψαμε να έχει να κάνει με μας. Θεωρώ πως ήμασταν παραγωγικοί, ενώ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο το σκορ ή και μικρότερο.
Αυτό που είδα και από τον αντίπαλο είναι ότι είδα κορίτσια που δεν σταμάτησαν να προσπαθούν. Και οι δύο ομάδες ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι.
Ακολουθεί άλλο ένα δύσκολο ματς. Ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι είναι μία πλήρης και έτοιμη ως ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλη την εβδομάδα να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε από το παιχνίδι μας και ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να πηγαίνουμε για να πάρουμε τη νίκη».
 
“Zούμε το ταξίδι μας” 
 
Ο προπονητής της νεοφώτιστης Δόξας Πηγαδακίων από την μεριά του ότι σκοπός για την νεανική ομάδα που έχει χτιστεί είναι να ζήσει το ταξίδι της στην Α΄Εθνική και τον Ιανουάριο με την απαραίτητη ενίσχυση θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας από την Ζάκυνθο: 
«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία της ομάδας της ΡΕΑ. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία και σίγουρα θα είναι μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες θέσεις και θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι σταθήκαμε με αξιοπρέπεια στον αγωνιστικό χώρο.
Είμαστε μία ομάδα που είναι αρκετά χρόνια στο ποδόσφαιρο γυναικών. Ιδρύθηκε το 2003 ως τμήμα του συλλόγου. Σε αυτά τα 19 χρόνια παίζουμε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική και ζούμε αυτό το ταξίδι. Μας έχει αγκαλιάσει πολύ ο κόσμος στο νησί. Στο προηγούμενο παιχνίδι εμείς είχαμε πάνω από 200 φιλάθλους, οι οποίοι έμειναν μέχρι τέλους. Δεν είμαστε ομάδα σε επίπεδο ρόστερ Α’ Εθνικής γιατί μάθαμε ότι θα παίξουμε στις 24 Οκτωβρίου. Μάλιστα στις 21 Οκτωβρίου δώσαμε την τερματοφύλακα της Εθνικής Νεανίδων γιατί αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Άρα βρεθήκαμε με την αναπληρωματική τερματοφύλακα, η οποία τραυματίστηκε και σήμερα αναγκαστήκαμε να παίξουμε με παίκτρια, τη Ζαφειροπούλου, η οποία ήταν και η MVP του σημερινού αγώνα για την ομάδα μας.
Τον Ιανουάριο πιθανότατα θα ενισχυθούμε, όμως για μας είναι ένα ταξίδι και θέλουμε να ζήσουμε αυτήν την εμπειρία. Σήμερα το διαπιστώσατε και σεις με αρκετές παίκτριες νεαρές σε ηλικία. Είναι μία νεανική ομάδα που θέλει να αποκομίσει όσο περισσότερες εμπειρίες γίνεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ΡΕΑ για τη φιλοξενία και εύχομαι να ευοδωθούν οι στόχοι της. Εύχομαι για μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, καθώς εμείς έχουμε ήδη δύο απώλειες».

H Δήμητρα Μαρκουτσά από την πλευρά των παικτριών της ΡΕΑ τόνισε: 

«Για το σημερινό παιχνίδι και το αποτέλεσμα έπαιξαν πολλά ρόλο. Είχαμε δύο απουσίες, αλλά συμβαίνουν αυτά. Ήμασταν συγκεντρωμένες σε αυτά που μας είπε ο κόουτς. Η κάθε μία από εμάς στήριζε την άλλη και κάπως έτσι πήραμε το θετικό αποτέλεσμα.
Τώρα ξεκινάνε όλα θεωρώ. Τώρα μπαίνουμε στην ευθεία μας που πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες στο 100%. Ο στόχος είναι να βρεθούμε στην τελική 6άδα και γιατί όχι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν μας πτοεί τίποτα».