Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Λουμπάκης: «Δείξαμε εξ αρχής πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε»

Για τη φετινή χρονιά του ΠΟΑ στη Γ’ Εθνική μίλησε στο PrimeSport ο Νίκος Λουμπάκης.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρθηκε επίσης στο Κύπελλο ΕΠΣΗ αλλά και στον Γιώργο Λέλεκα.

Για το πρωτάθλημα είπε:

«Ξέραμε από την αρχή το πόσο δύσκολο θα ήταν το φετινό πρωτάθλημα. Εμείς σαν ομάδα δείξαμε από το πρώτο παιχνίδι το πόσο ανταγωνιστικοί θα είμαστε. Θα μπορούσαμε να ειχαμε ακόμα καλύτερη βαθμολογική θέση, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κρατάμε τα θετικά από όλη την χρονιά και κοιτάζουμε μπροστά.»

Όσον αφορά στο Κύπελλο, τόνισε τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας το κύπελλο όπου από την αρχή της χρονιάς ήταν μέσα στους στόχους μας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να το κατακτήσουμε.»

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ομάδα του, που εκπέμπει υγεία:

«Δεν χρειάζεται να πω εγώ πολλά λόγια για τον ΠΟΑ, νομίζω ολοι ξέρουν την δυναμική της ομάδας και την υγεία που εκπέμπει σε όλους τους τομείς. Η αλήθεια είναι πως από την πρώτη στιγμή έχω ταιριάξει με την ομάδα και νιώθω σαν να είμαι σπίτι μου, προσπαθώ να δίνω πάντα το 100% και να βάζω και γω το λιθαράκι μου ώστε να πετύχουμε ότι έχουμε σαν στόχο.»

Τέλος δε θα μπορούσε να μην μιλήσει για τον Γιώργο Λέλεκα:

«Ο ΠΟΑ όπως είπα και πριν εκπέμπει υγεία, το μεγαλύτερο μερίδιο σε όλο αυτό το έχει ο πρόεδρος. Ο κ. Λέλεκας είναι κόσμημα για το ποδόσφαιρο γενικότερα και εύχομαι να έχει την δύναμη να συνεχίσει το έργο του για χρόνια ακόμα.»