Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Λουμπάκης: «Ο Ηρόδοτος είναι ο κόσμος του»

Λόγια καρδιάς από το Νίκο Λουμπάκη για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας.

Έκαναν τα πάντα ώστε να επιστρέψω, τιμή μου, στην Αλικαρνασσό έζησα στιγμές που θα είναι μέσα μου για όλη την ζωή μου, να χαμογελάσει ξανά, η φανέλα είναι βαριά, το DNA του Ηροδότου είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά ολόκληρη η τοποθέτηση του στο IRODOTOS FC”:

“Ξέρω που έρχομαι, γνωρίζουν το ήθος και την προσωπικότητά μου. Έκαναν τα πάντα ώστε να επιστρέψω, γι αυτό και τους ευχαριστώ.

Είναι τιμή μου. Δεν γεννήθηκα Ηροδοτος, ούτε «πούλησα» «οπαδιλίκι» ποτέ. Στην Αλικαρνασσό όμως έζησα στιγμές που θα είναι μέσα μου για όλη την ζωή μου. Η φανέλα είναι βαριά, το DNA της ομάδας είναι καταδικασμένο να πρωταγωνιστεί και μόνο όποιος έχει περάσει από τα αποδυτήρια μπορεί να καταλάβει αυτό που λέω.

Ο Κ. Σωκιανος, ο Κ. Λημναίος, ο Μιχάλης Στρίντζης και όλη η διοίκηση έχουν αρχίσει μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να επαναφέρουν την ηρεμία και την ισορροπία στην ομάδα σε όλους τους τομείς. Εμείς είμαστε εδώ ώστε να βάλουμε το λιθαράκι μας μαζί με τον προπονητή σε όλο αυτό. Να βοηθήσουμε την ομάδα, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον Ηροδοτο εκεί που του αρμόζει.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας όμως σε αυτό δεν είναι τα πρόσωπα, γιατί ο Ηρόδοτος δεν έχει ανάγκη από αυτά. Ο Ηρόδοτος είναι ο κόσμος του και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι δίπλα μας στην προσπάθεια μας.

Η ομάδα πέρυσι ήταν σε μεταβατικό στάδιο, έγινε μια προσπάθεια από όλους αλλά δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όως τα ήθελαν, αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για την ομάδα, κάποια από αυτά έχουν μεγαλώσει στην Αλικαρνασσό, πονάνε την ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Να έχουμε υγεία προπάντων, τύχη και η Νέα Αλικαρνασσός να χαμογελάσει ξανά”.