Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Μυλωνίδης: «Ανυπομονούμε για την έναρξη του πρωταθλήματος – Ευχαριστημένος από την διάθεση όλων»

Για την πορεία της προετοιμασίας του Γιούχτα 2010 μίλησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Μυλωνίδης στο Primesport.gr.

Ο νεαρός τεχνικός τόνισε πως η προετοιμασία της ομάδας του γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο, δηλώνοντας ευχαριστημένος από την διάθεση και την ετοιμότητα όλων.

Ο Νίκος Μυλωνίδης εξέφρασε την ανυπομονησία όλων στο συγκρότημα των Αρχανών, να ξεκινήσουν επιτέλους τα πρωταθλήματα, ενώ αναφέρθηκε και στην διοίκηση, που όπως λέει είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Μυλωνίδης στο Primesport.gr:

Η προετοιμασία μας γίνεται σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε επικεντρωθεί στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και παράλληλα δουλεύουμε την τακτική που θέλουμε να ακολουθούμε μέσα στο γήπεδο, στην πράξη αυτό συμβαίνει σε πολύ μεγάλό βαθμό στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις έτσι ώστε να βγουν οι αυτοματισμοί μας και να είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την ετοιμότητα όλων των παικτών μου όπως και από την απόδοσή τους που ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι ,όπως επίσης θέλω να σταθώ στην όρεξη που δείχνουν ιδιαίτερα οι νεαροί παίκτες προερχόμενοι από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου μας, όπου και αυτοί κερδίζουν πολλές εμπειρίες αγωνιζόμενοι δίπλα στους πολύ ποιοτικούς παίκτες που έχει η ομάδα μας. Η διοίκηση είναι κοντά μας και μας βοηθάει σε ότι χρειαστούμε λύνοντας τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν, και καθημερινά δίνει το παρόν σε όλες τις προπονήσεις μας δείχνοντας έτσι τη μεγάλη στήριξη και πίστη στο νέο μας ξεκίνημα. Εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα το πρωτάθλημα και οι επίσημες υποχρεώσεις μας γιατί είναι κάτι που το θέλουμε πολύ και περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις.