Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Μυλωνίδης: «Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Έβαλε τους στόχους για τη νέα χρονιά ο Νίκος Μυλωνίδης.

Ο νεαρός τεχνικός ανέλαβε τα «ηνία» των «κυανόλευκων» και μιλώντας στο Primesport.gr ξεκαθάρισε πως στόχος είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά είπε:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Δαμάστας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την διοίκηση της Δαμάστας και τον πρόεδρο κ. Γιάννη Περάκη για την τιμή που μου κάνουν να μου παραδώσουν τα ηνία της ομάδας. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, επιθετικό το οποίο θα είναι κι ο καθρέφτης του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου. Μέσα από τον δικό μας τρόπο ανάπτυξης, ο οποίος θα βασίζεται  στην πειθαρχία που θα έχουν τα παιδιά, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο για την κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα το οποίο αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Εύχομαι υγεία για όλες τις ομάδες, δίχως τραυματισμούς για τους ποδοσφαιριστές.»

Για το γεγονός ότι θα εργαστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο Α1 ΕΠΣΗ: «Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος και παράλληλα είναι τιμή μου ότι η Δαμάστα μου δίνει την ευκαιρία να εργαστώ σε υψηλό επίπεδο και να δείξω τις δυνατότητες μου. Ελπίζω η χρονιά να έχει θετικό πρόσημο κι όλα όσα έχουμε θέσει ως στόχους να επιτευχθούν.»