Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Παπαδόπουλος: “Κρατάω την διάθεση των παικτών , ήταν ένα δυνατό τεστ”

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Ουγγαρία, εστιάζοντας κυρίως στα σημεία τα οποία επιδέχονται βελτίωσης για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελπίδων στην προκριματική φάση του EURO 2025, με τη Λευκορωσία την Τρίτη 28/03 στις 17:00.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

“Ο αγώνας με την Ουγγαρία ήταν ένα δυνατό τεστ με μια εξαιρετική ομάδα. Δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να παίξουν, ώστε να βγάλουμε και εμείς τα συμπεράσματα μας ενόψει της αναμέτρησης με τη Λευκορωσία την Τρίτη. Είχαμε τις καλές μας στιγμές αλλά μας στενοχωρεί η ήττα. Δεν θέλουμε να χάνουμε ούτε στις φιλικές αναμετρήσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε τα λάθη μας στην αμυντική μας τακτική και να τα διορθώσουμε ενόψει των προκριματικών του EURO U21.

Αυτό που κρατάω είναι η διάθεση και η όρεξη των παιδιών για δουλειά. Παρότι είχαμε λίγες μέρες να δουλέψουμε, βγάλαμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο όπως οι συνεργασίες μας στο επιθετικό κομμάτι. Είχαμε προβλήματα με τις κάθετες πάσες στον άξονα και οφείλουμε να το διορθώσουμε, ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στον αγώνα της Τρίτης. Έχουμε τις μέρες μπροστά μας για να υπάρξει η βελτίωση αυτή”.