Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ν. Τσερεβελάκης: «Παύει να είναι σύμπτωση το ότι δεχόμαστε γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα»

Στην αδυναμία της ομάδας του να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα, στα τελευταία λεπτά στάθηκε στις δηλώσεις του στο Primesport.gr ο Νίκος Τσερεβελάκης.
 
Ο προπονητής του Ρούβα είδε την ομάδα του για ένα ακόμα παιχνίδι να μην μπορεί να κρατήσει το προβάδισμα υπέρ της, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, γεγονός που τον έχει δυσαρεστήσει και θεωρεί πως παύει ναι είναι πλέον σύμπτωση.
 
Αναλυτικά τα όσα είπε στο Primesport.gr ο Νίκος Τσερεβελάκης:
 
«Για τρίτο σερί ματς ισοφαριζόμαστε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να καθαρίζουμε το παιχνίδι όταν μας δίνεται η ευκαιρία, στο παιχνίδι με την Χερσόνησο παρόλο που η εικόνα μας ήταν κακή χάσαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες ενώ το ματς ήταν 1-0 υπέρ μας, στο παιχνίδι με τον Ποσειδώνα χάνουμε πέναλτι και τέσσερις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δυο τετ α τετ στο δεύτερο ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ μας και στο σημερινό ενω προηγούμαστε 2-0, σπαταλήσαμε και πάλι ευκαιρίες, στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο που ο αντίπαλος ανέβασε την απόδοση του και έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει εμείς πάλι σπαταλήσαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το παιχνίδι με κορυφαία στο 80’ που αστοχήσαμε σε κενή εστία ενω το σκορ είναι 2-1 υπέρ μας και μοιραία για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεχόμαστε την ισοφάριση μετά το 85’. Αυτό πια παύει να είναι σύμπτωση και καλούμαστε να βρούμε λύση σε αυτό το πρόβλημα γιατί βαθμολογικά μας στοιχίζει και στην ουσία ακυρώνει τη δουλειά μας και την προσπάθεια μας.»