Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ξεκίνησε η συνεργασία Ηροδότου-ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε χθες μια πρώτη συνάντηση.

Σε επίσημο πλαίσιο μπήκε πλέον η νέα εποχή των Ακαδημιών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο αθλητικός διευθυντής του προγράμματος της Ένωσης, Ηλίας Κυριακίδης, ενημέρωσε τεχνικό επιτελείο και διοίκηση του συλλόγου της Ν. Αλικαρνασσού.

Η σχετική ενημέρωση: «Ξεκίνησε και επίσημα η νέα εποχή των Ακαδημιών του ΠΑΣΑ Ηρόδοτος σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ αφού την Δευτέρα (19/08) παράλληλα με το επίσημο άνοιγμα των εγγράφων έγινε και η πρώτη επίσημη ενημέρωση – παρουσίαση από την ΠΑΕ ΑΕΚ και τον αθλητικό διευθυντή του προγράμματος Ηλία Κυριακίδη για τη νοοτροπία, την δομή, την κουλτούρα και την οργάνωση των τμημάτων υποδομής.

Στην αίθουσα “Μπαξεβάνη” παρουσία του προέδρου κυρίου Μανώλη Λημναίου, άλλων κορυφαίων διοικητικών στελεχών, όλου του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών και όχι μόνο. Σε μια εξαιρετική παρουσίαση ο Ηλίας Κυριακίδης έδωσε το στίγμα για το οργανόγραμμα και το πρόγραμμα του δικτύου που η δράση του δεν επικεντρώνεται μόνο στα στενά όρια του ποδοσφαίρου αλλά αγγίζει ευαισθησίες της κοινωνίας όπως τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τις φυλετικές διακρίσεις και γενικότερα τον ρατσισμό, αξίες σημαντικές στη διαπαιδαγώγηση των μικτών αθλητών.

Η έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων που ιδρύθηκαν με σημαία την προσφυγιά και τις μνήμες από τις αλησμόνητες πατρίδες και αμφότερες πρεσβεύουν τις αξίες των προσφύγων της Πόλης κι έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά ξεκίνησε ιδανικά. Και βρισκόμαστε ακόμα μόνο στην αρχή…».