Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Ξεκόλλησε» από τον πάτο ο Δωριέας, 2-0 τα Κανάρια

Μεγάλη νίκη στην έδρα των Καναρίων πανηγύρισε ο Δωριέας για την 23η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Λυκούργου Παπαδάκη με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησε εκείνης του Παναγιώτη Κορδονούρη με 2-0 και ξέφυγε (προσωρινά) από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται πλέον ο Γιούχτας 2010 με παιχνίδι λιγότερο.

Τα Κανάρια είχαν την κατοχή της μπάλας, όμως ο Δωριέας την ουσία και με ένα γκολ από τους Πεχυνάκη και Αουΐντα πήραν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο Μαρτινέγκο.

Στο 28′ η ομάδα του Καστελίου άνοιξε το σκορ, με τον Πεχυνάκη να εκμεταλλεύεται τον χώρο που του άφησε η άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ μέσα από την περιοχή να γράφει το 0-1 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 60′ ο Ντολάνι είχε δοκάρι για τα Κανάρια, ώστε να μπορέσει να φέρει το ματς στα ίσια, όμως αντ’ αυτού είδαν τον Δωριέα να πετυχαίνει και ένα δεύτερο γκολ, έχοντας τη τύχη με το μέρος toy, όταν ο Αουΐντα επιχείρησε σέντρα σουτ η οποία κατέληξε στο βάθος των διχτύων του Παπαδάκη στο 70′,  για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις:

Κανάρια (Παναγιώτης Κορδονούρης): Παπαδάκης, Βασιλειάδης, Ψυχαράκης (15′ λ.τ Βασιλείου), Παρασύρης, Φαϊτάκης, Παναγιωτάκης, Φθενάκης (80′ , Κοζορώνης (55′ Ντολλάνι), Καρπαθάκης (55′ Τοψής), Χότζα, Κτιστάκης