Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οικογενειακό δράμα πίσω από την πυρκαγιά σε σπίτι στο Ηράκλειο

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία

Παραλίγο τραγωδία σε περιοχή του Ηρακείου, όταν ζευγάρι ηλικιωμένων έφτασε λίγο πριν το θάνατο όταν η γυναίκα μην μπορώντας να αντέξει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή τους, πυρπολώντας με οινόπνευμα το σπίτι τους.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς και όλους όσους γνωρίζουν τους δύο ηλικιωμένος, με την έρευνα των αρχών να οδηγεί στην ανατροπή των αρχικών εκτιμήσεων καθώς όλα τα ευρήματα καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η φωτιά τελικά προκλήθηκε από κάποια άλλη αιτία και πιο συγκεκριμένα ότι ήταν αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η ηλικιωμένη γυναίκα φέρεται να έριξε εύφλεκτο υλικό στο σπίτι όπου μένει με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι κατάκοιτος, αποφασίζοντας έτσι να βάλει ένα τέλος στην δύσκολη κατάσταση που βίωναν και οι δύο.

Το περιστατικό όπως είχε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ το neakriti.gr έλαβε χώρα στις 11:00 το πρωί της Κυριακής, 12 Μαρτίου, κινητοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου άμεσα έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με οκτώ υπαλλήλους και κατάφεραν άμεσα να σβήσουν τη φωτιά, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

Παράλληλα, το ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Πηγές αναφέρουν, ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους, ωστόσο ο άνδρας είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση.
πηγή neakriti.gr