Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Δήμοι στην Κρήτη που το ντέρμπι συνεχίζεται στο δεύτερο γύρο!

Απο τους Δήμους στην Κρήτη που θα εκλέξουν δήμαρχο την επόμενη Κυριακή 15 Οκτωβρίου θα είναι και αυτός του Δήμου Αγίου Νικολάου, όπως και της Ιεράπετρας.

Οι κ.κ Μανώλης Μενεγάκης και Θωμάς Χαριτάκης θα κληθούν να διεκδικήσουν την θέση του δημάρχου Αγίου Νικολάου της επόμενης πενταετίας στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής.

Ο κ. Μενεγάκης συγκεντρώνει περίπου το 35.6%, ενώ ο κ. Χαριτάκης το 34.97%, με την ενσωμάτωση να είναι ακόμη σε εξέλιξη. Εκεί σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο κ. Χαρίλαος Αλεξάκης, ο οποίος λαμβάνει ένα ποσοστό περίπου 24.15% και η ενδεχόμενη κίνηση του να στηρίξει κάποιον εκ των δύο «μονομάχων» ενόψει της δεύτερης Κυριακής.

Η Ιεράπετρα

Στην Ιεράπετρα ο Γιάννης Γουλιδάκης με τον Μανώλη Φραγκούλη θα αναμετρηθούν σε μια εβδομάδα επίσης. Ο κ. Γουλιδάκης λαμβανει περίπου 37.6%, ενώ ο κ. Φραγκούλης 34.2%. Ετσι κι εδώ αναμένεται με ενδιαφέρον προς τα που θα κινηθεί το ποσοστό του 24.21% του απερχόμενου Δημάρχου κ. Θεοδόση Καλαντζάκη.

Η Χερσόνησος

Θρίλερ όμως έχουμε και στο Δήμο Χερσονήσου. Εκεί ο κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης λαμβάνει ένα ποσοστό της τάξης του 39.65%, ο κ. Γιάννης Σέγκος ενα ποσοστό της τάξης του 31% και ο κ. Γιωργος Μεραμβελλιωτάκης ενα ποσοστό της τάξης του 26%, με την ενσωμάτωση να είναι σε εξέλιξη.

πηγή newshub.gr