Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι δηλώσεις Σουτζή – Φυτόπουλου για το ματς με Μαρκό

Διαβάστε τι δήλωσαν πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής και ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Φυτόπουλος.

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση έχει να δώσει ο Αλμυρός, ο οποίος το Σάββατο στις 15:00 θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, την ομάδα της Μαρκό, η οποία παραμένει ως η μοναδική ομάδα που είναι αήττητη!

Διαβάστε τι δήλωσε ο προπονητής του Αλμυρού Μανώλης Σουτζής: «Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα η οποία είναι πρώτη στην βαθμολογία, μία ομάδα που είναι αήττητη έχοντας πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα. Εμείς θεωρώ ότι έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάρα πολύ καλά. Είμαι σίγουρος για την δική μου ομάδα. Έχουμε μία ομάδα η οποία σε κάθε παιχνίδι θα καταθέτει την ψυχή της. Αυτό θα κάνουμε και το Σάββατο καθώς σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουμε για τους τρεις βαθμούς. Σεβόμαστε την ομάδα της Μαρκό η οποία δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που είναι αλλά όπως είπα πιστεύω στην δική μου ομάδα και στόχος μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας του Γαζίου Δημήτρης Φυτόπουλος τόνισε: «Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα αύριο με έναν δυνατό αντίπαλο. Το ότι είναι πρώτοι βαθμολογικά μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια, εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ