Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι δηλώσεις του νέου προέδρου των Ασιτών στο Primesport.gr

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ομάδας των Ασιτών έκανε στο Primesport.gr ο Μιχάλης Διαμαντάκης ο οποίος μίλησε τόσο για τον πρώην πρόεδρο Δημήτρη Μανουσάκη όσο και για την επόμενη ημέρα του σωματείου.

Ο κ. Διαμαντάκης τόνισε ότι ο Δημήτρης Μανουσάκης είχε μεγάλη προσφορά στα «λιοντάρια» αυτή την 7ετία που διατέλεσε πρόεδρος βάζοντας τις δικές του πινελιές γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου για να το βελτιώσει. 

Συγκεκριμένα τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Μανουσάκη για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα των Ασιτών. Ο Δημήτρης Μανουσάκης πέρα από φίλους μου και πέρα από την προσφορά του στο σωματείο, προσέφερε γενικότερα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό του Ηρακλείου προσθέτoντας τις δικές του πινελιές για να το κάνει καλύτερο»

Σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας ο νέος πρόεδρος των Ασιτών υπογράμμισε ότι είναι δύσκολη εποχή για την ομάδα έπειτα από τον υποβιβασμό ωστόσο θα προσπαθήσουν να ανασυνταχθούν και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, διατηρώντας έντονο το Ασιτιανό στοιχείο. 

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Όσον αφορά την επόμενη ημέρα αναλαμβάνω την ομάδα σε μία δύσκολη εποχή έπειτα από τον υποβιβασμό της από την Α1 ΕΠΣΗ. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να ανασυνταχθούμε και θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπως είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Χρειαζόμαστε την στήριξη του χωριού, των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά και γύρω από την ομάδα, αλλά και όσων δεν ήταν μέχρι τώρα καθώς η ομάδα των Ασιτών αποτελεί το σημείο αναφοράς στην ευρύτερη περιοχή. Θέλω να προσθέσω ότι ακόμα δεν έχει γίνει καμία συζήτηση όσον αφορά το θέμα προπονητή και τους ποδοσφαιριστές. Θα προσπαθήσουμε πρώτα να οριοθετήσουμε τους στόχους μας και στην συνέχεια θα κάνουμε τις κατάλληλες επαφές. Στόχος μας πάντως είναι να παραμείνει το έντονο Ασιτιανό στοιχείο»