Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι λόγοι που πρέπει να συμμετέχετε στο μεγάλο camp της Αϊντχόφεν στο Ηράκλειο!

Οι δρόμοι οδηγούν στο Ατσαλένιο για το μεγάλο camp της Αϊντχόφεν από τις 2 έως και τις 7 Ιανουαρίου

Σε λίγες ημέρες ξεκινάει το μεγάλο camp της Αϊντχόφεν στο Ηράκλειο και στο Primesport.gr μίλησε ο τεχνικός του Κεραυνού και συνδετικός κρίκος για την διοργάνωση του τουρνουά στο Ατσαλένιο, Άρης Μαυρογιαννάκης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους κάποιος πρέπει να παρακολουθήσει αυτό το camp.

Αναλυτικά οι λόγοι:

“Τι είναι αυτό το Camp

H PSV Eindhoven έρχεται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά με σκοπό να προσφέρει υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρική γνώση, να μεταφέρει την φιλοσοφία της, να δει και να αξιολογήσει τους νέους που αγαπούν το ποδόσφαιρο.
Η συνεργασία της Euro Sports Football Activities με την PSV Eindhoven αποτελεί στρατηγική επιλογή και προσβλέπει σε μακροχρόνια συνεργασία με συνεχή ανταλλαγή τεχνογνωσίας, ανάπτυξη αθλητών και προώθηση αυτών στην Ολλανδική αγορά ποδοσφαίρου.

Τι διαφορετικο

 Εκπαίδευση μεθοδολογίας και αξιολόγησης από προπονητές PSV Eindhoven & Έλληνες πιστοποιημένους προπονητές.
 Προσκοπισμός για λογαριασμό της PSV Eindhoven
 Προσκοπισμός εκ μέρους ομάδων της Ολλανδικής αγοράς από τον κ. Richard Grootscholten
 Προσκοπισμός για λογαριασμό της TSG Hoffenheim (Bundesliga) will officially attend the event with two Scouts: Emin Birinci and Jonathan Hader
 Προσκοπισμός για λογαριασμό ομάδων Ισπανικής αγοράς από τον κ. Dimitri Melo
 Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για το 6ήμερο.
 Κιτ προπόνησης PSV Eindhoven
 Εργομετρία με τον κ. Γιάννη Κώτση
 Πιστοποιητικό παρακολούθησης PSV Eindhoven Star Soccer Camp

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα, την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc.). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης του.

ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ

v Επιλογή ποδοσφαιριστών (όλων των ηλικιακών groups) οι οποίοι θα μεταβούν για μία εβδομάδα απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα της PSV Eindhoven του ηλικιακού τους γκρουπ.

v Επιλογή ποδοσφαιριστών και σχηματισμός ομάδων (όλων των ηλικιακών groups) οι οποίοι θα μεταβούν στην Ολλανδία και θα αγωνιστούν σε Scouting παιχνίδια ποδοσφαίρου, με μεγάλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ολλανδικής αγοράς. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια ποδοσφαίρου αποτελούν πόλο έλξης και θα παρακολουθήσουν σημαντικοί scouts όλων των μεγάλων ομάδων.

v Επιλογή ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα μεταβούν για μία εβδομάδα απευθείας στα αγωνιστικά τμήματα της TSG Hoffenheim.

v Επιλογή ποδοσφαιριστών για κορυφαια Ελληνικά Clubs με την παρουσία scoutsΓιατί να συμμετεχουν

Στις νεαρές ηλικίες το ταλέντο αναγνωρίζεται αμέσως σε δομημένα ασκησιολόγια αξιολόγησης, ταχύτητας σκέψης και γρήγορης λήψης απόφασης στις ανεπτυγμένες ποδοσφαιρικές χώρες! Αυτό θα δούμε αυτές τι έξι ημέρες!