Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Μοίρες τίμησαν Φινοκαλιώτη, Λιουδάκη και Πολυμερίδη

Η αναμέτρηση της πρεμιέρας της Α1 ΕΠΣΗ ανάμεσα σε Μοίρες και την «Χερσόνησος Palmera Beach FC» , που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Τυμπακίου, έφερε και την παρουσία πολλών γνώριμων προσώπων από το πρόσωπο παρελθόν…

Αντίπαλοι των Μοιρών τέθηκαν ο επί έξι χρόνια προπονητής τους Γιώργος Φινοκαλιώτης ενώ με τη Χερσόνησο αγωνίστηκαν οι πρώην «Μοιριανοί», Κώστας Λιουδάκης και Χρήστος Πολυμερίδης.

Οι Μοίρες δεν θα μπορούσαν να παραγνωρίσουν την προσφορά και την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει, τιμώντας πριν τη σέντρα του αγώνα τα τρία αυτά πρόσωπα. Μάλιστα την απονομή στον «Φίνο» έκανε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Αδάμης Φανουράκης.

Η πορεία Φινοκαλιώτη και Φανουράκη ήταν ταυτόσημη, καθώς μαζί την ίδια χρονική περίοδο ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στην ομάδα και την ίδια περίοδο μετά από έξι χρόνια αποχώρησαν, έχοντας μόνο ωραίες αναμνήσεις.  

 

Επίσης την απονομή στον Χρήστο Πολυμερίδη έκανε ο αδερφός του Γιάννης, που παραμένει για μία ακόμη σεζόν στην μεσαρίτικη ομάδα ενώ ο πρώτος ακολούθησε τη διαδρομή Μοίρες-Χερσόνησος αυτό το καλοκαίρι…