Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι ποδοσφαιριστές στην Αγγλία πάνε στα δικαστήρια για το εξουθενωτικό καλεντάρι!

Έτοιμοι να κινηθούν νομικά για να βάλουν τέλος στο ολοένα και πιο φορτωμένο ποδοσφαιρικό καλεντάρι είναι, σύμφωνα με το Sky News, οι παίκτες στην Αγγλία

Οι ποδοσφαιριστές περνούν στην… αντεπίθεση! Όπως μετέδωσε το Sky News, τα μέλη του PFA (του συνδέσμου επαγγελματιών της Αγγλίας) απειλούν με μηνύσεις και είναι έτοιμοι να φτάσουν ως τα δικαστήρια προκειμένου να μπλοκάρουν τις αλλαγές που έρχονται στο ποδόσφαιρο. Ο λόγος φυσικά για το ολοένα και πιο φορτωμένο καλεντάρι, το οποίο δείχνει μόνο να διευρύνεται και να θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παικτών.

Ήδη άλλωστε από την επόμενη σεζόν οι ομάδες θα κληθούν να δώσουν αρκετά περισσότερο παιχνίδια, αφού τόσο το Champions League, όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα ντεμπουτάρουν με τις νέες διευρυμένες εκδόσεις τους.

«Νιώθω ότι έχουμε φτάσει σε ένα στάδιο όπου οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά να αναλάβουν χειροπιαστά μέτρα στο γήπεδο για να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα, γιατί είναι μια θλιβερή κατάσταση.

Πιστεύω ότι όταν οι παίκτες φτάνουν να πρέπει να πάρουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους γιατί δεν αισθάνονται προστατευμένοι, σημαίνει πως το ποδόσφαιρο έχει ηττηθεί», ανέφερε ο επικεφαλής του PFA, Μαέτα Μολανγκό.

Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς, ένας ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι για παράδειγμα θα κληθεί την επόμενη σεζόν να αγωνιστεί μέχρι και σε 86 παιχνίδια!

Πηγή: gazzetta.gr