Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι πρώτες δηλώσεις του Τ. Τριανταφύλλου ως προπονητής των Νέων Αλμυρού

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των Νέων Αλμυρού, παραχώρησε στο Primesport.gr ο Τάσος Τριανταφύλλου.

Για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του, αυτό του πρώτου προπονητή στην ομάδα των Νέων Αλμυρού, μίλησε στο Primesport.gr ο Τάσος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στον ξεκάθαρο στόχο που υπάρχει, που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Ο Τάσος Τριανταφύλλου ευχαρίστησε το Δ.Σ των Νέων Αλμυρού για την τιμητική πρόταση που του έγινε και εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει τα νέα παιδιά του Αλμυρού, με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Τριανταφύλλου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Βίστη, τον Γιώργο Γκαβόπουλο, τον Μάριο Ζερβίδη, όπως  και σύσσωμο το Δ.Σ για την τιμητική πρόταση που μου έκαναν να αναλάβω τους Νέους Αλμυρού. Ουσιαστικά ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα μου, αφού οι Νέοι Αλμυρού είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνω ως πρώτος προπονητής. Μου άρεσε ο τρόπος σκέψης και η φιλοσοφία η οποία ταιριάζει απόλυτα με τη δική μου. Στόχος είναι να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα προετοιμαστούν όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα και να μπορέσουν να συμπεριληφθούν και να γίνουν κομμάτια της ομάδας του Αλμυρού. Εγώ από τη σειρά μου θα προσπαθήσω να μεταλαμπαδεύσω όλες τις γνώσεις και όλες τις εμπειρίες που απέκτησα σαν ποδοσφαιριστής, στους νέους ποδοσφαιριστές και να εξελιχθούν τόσο ως αθλητές αλλά και σαν άνθρωποι. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι να πετύχουμε.»