Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι Σαουδάραβες συμφώνησαν με την Παρί και παίρνουν Μπαπέ – Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του ποδοσφαίρου!

Η Αλ-Χιλάλ έχει κάνει μία τρομακτική πρόταση ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπαπέ και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι έτοιμη να την αποδεχθεί.

Έτοιμη να αποδεχθεί την τρομακτική πρόταση της Αλ-Χιλάλ για τον Κιλιάν Μπαπέ ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, που πλέον συζητά κάθε πρόταση για τον Γάλλο σταρ.

Λίγο μετά την πληροφορία που ήθελε την Μπαρτσελόνα να κάνει δυναμικό μπάσιμο, προσφέροντας αρκετούς παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, ήρθε η πληροφορία της τεράστιας πρότασης των Σαουδαράβων, οι οποίοι έχουν ήδη αποκτήσει τους Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Καλιντού Κουλιμπαλί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Γαλλία, η Αλ-Χιλάλ προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν και ένα εξωφρενικό συμβόλαιο, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Η Αλ-Χιλάλ ήταν η ομάδα που έδινε στον Λιονέλ Μέσι τα περισσότερα χρήματα πολύ πριν αυτός συμφωνήσει με την Ίντερ Μαϊάμι, με διάφορες φήμες να κάνουν λόγο πως η Αλ-Χιλάλ δέχεται να μπει ένα πολύ χαμηλό buy-out σε περίπτωση που ο Γάλλος θελήσει να αποχωρήσει ακόμα και το επόμενο καλοκαίρι με προορισμό την Ρεάλ Μαδρίτης ή κάποια άλλη ομάδα της αρεσκείας του.

Πηγή: sdna.gr