Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι συμβουλές και το ψυχολογικό «boost» του Τριανταφύλλου στον Άκη Κουράκη!

Ο Άκης Κουράκης έχει ξεκινήσει δυναμικά στην φετινή σεζόν με τον ΠΑΟΚρουσώνα έχοντας πετύχει 4 γκολ σε 4 αγωνιστικές αποτελώντας τον 1ο σκόρερ της Α1 ΕΠΣΗ μέχρι στιγμής. 

Στο ματς κόντρα στον Ανθεστίων την περασμένη Κυριακή ο 21χρονος επιθετικός έψαξε αρκετές φορές το γκολ χωρίς να καταφέρει να ευστοχήσει ωστόσο το γεγονός ότι δεν τα παρατούσε έδειχνε την δίψα που έχει για να βοηθήσει την ομάδα του χωριού του. 

Αυτό που όμως ήταν αξιοσημείωτο ήταν το γεγονός ότι έπαιρνε τις κατάλληλες οδηγίες από τον πάγκο από έναν άνθρωπο ο οποίος είχε χαρακτηριστεί πολλές φορές στην καριέρα του ως «MR GOAL» και δεν είναι άλλος από τον άμεσο συνεργάτη του Βασίλη Κρασανάκη, τον Τάσο Τριανταφύλλου. Ο παλαίμαχος επιθετικός γνωρίζει όσο λίγοι την θέση του σέντερ φορ, έχοντας ματώσει 100αδες φορές τα αντίπαλα δίχτυα τόσο στην Α’ Εθνική όσο στην Β’, την Γ’ και τα τελευταία χρόνια στο τοπικό του Ηρακλείου.

Ο Τριανταφύλλου εμψύχωνε συνέχεια τον Κουράκη, προσπαθώντας να του δώσει έξτρα ώθηση, ενώ σε κάθε ευκαιρία που μπορούσε να βρεθεί κοντά στον πάγκο ο νεαρός επιθετικός άκουγε συμβουλές ως προς τις κινήσεις του από τον κατάλληλο άνθρωπο, που δεν είναι άλλος από τον Τάσο Τριανταφύλλου! 

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚρουσώνα άκουγε με προσοχή και προσπαθούσε να τα εφαρμόσει στο παιχνίδι. Μπορεί στο τέλος να μην κατάφερε να βρει δίχτυα, ωστόσο η συνολική του προσπάθεια και εμφάνιση ήταν αρκετά θετική για ακόμα ένα ματς!