Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολοκληρώνουν 2 ή 3 μεταγραφές μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα Χανιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός των Χανίων, με τον Δημήτρη Σπανό να έχει καταθέσει τις προτάσεις του στην διοίκηση των “μπλε” και μάλιστα αναμένεται μέχρι την Παρασκευή (5/7), να έχουν ανακοινωθεί δύο ή τρεις μεταγραφές.

Στα… σκαριά έχουν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις τα Χανιά, καθώς στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθούν από τους “μπλε” οι επόμενες προσθήκες στο ρόστερ. Ο Δημήτρης Σπανός έχει καταθέσει τις προτάσεις – εισηγήσεις του στην διοίκηση της ομάδας και μάλιστα οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr μέσα στις επόμενες δύο ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθούν δύο ή τρεις μεταγραφικές κινήσεις για τους “μπλε”, με τις συγκεκριμένες υποθέσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Υπενθυμίζεται, πως ο νέος προπονητής των Χανίων, Δημήτρης Σπανός, επιθυμεί ένα ρόστερ 25-26 ποδοσφαιριστών και φυσικά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο έμπειρος προπονητής, θα ήθελε να έχει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ, ολοκληρωμένο με την έναρξη της προετοιμασίας.