Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Περίπου 1.500 Ισραηλινοί οπαδοί στο Φάληρο

Όπως προκύπτει από το Ισραήλ περίπου 1.500 οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το ματς με τον Ολυμπιακό για τους «16» του Conference League

Ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος έχει μπροστά του το «εμπόδιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των «16» του Conference League. Οι Ισραηλινοί τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους, θα επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Φάληρo μετά από περίπου 2,5 μήνες και θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ήδη 1.200 οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έχουν κλείσει τη θέση τους για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αναμένεται άμεσα να πουληθούν περίπου 300 ακόμα. Συνεπώς στη θύρα των φιλοξενούμενων του φαληρικού γηπέδου θα δώσουν το παρών περίπου 1.500 υποστηρικτές της Μακάμπι.

Η αποστολή των Ισραηλινών θα πετάξει την Τετάρτη (5/3) για την Αθήνα, ενώ θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο στο ξενοδοχείο της αποστολής, όσο και στο γήπεδο.

Θυμίζουμε πως η ρεβάνς θα γίνει στη Σερβία και στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, όπου επίσης θα υπάρχουν οπαδοί και των δυο ομάδων.

Πηγή: gazzetta.gr