Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομάδα με μέλλον ο ΠΑΝΟΜ

Η χθεσινή ήττα από την Χερσόνησο όχι μόνο δεν επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΝΟΜ αλλά άφησε άπαντες με το χαμόγελο στα χείλη. Κι αυτό διότι μία νέα φουρνιά γηγενών παικτών, βρίσκεται εν τη γενέσει της.

Συγκεκριμένα μετά από ένα αρκετά σημαντικό διάστημα οι άνθρωποι της ομάδας προώθησαν παιδιά από τα “σπλάχνα” του συλλόγου, τα οποία από την αρχή της προετοιμασίας δείχνουν τρομερά δείγματα γραφής.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο κόουτς της ομάδας των Μαλίων, Μανώλης Κατσούλης αποφάσισε να ρίξει όλο το νεανικό στοιχείο που είχε στην διάθεση του στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο μέσος όρος ηλικίας στην ενδεκάδα του ΠΑΝΟΜ να πέσει κάτω από τα 20 έτη.

Τα παιδιά αυτά δεν έχουν συμπληρώσει ακόμα τα 18 έτη και πρόκειται για αξιόλογα ταλέντα τα οποία φιλοδοξούν στα Μάλια, ότι θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά του ΠΑΝΟΜ.

Μπορεί λόγω της απειρίας τους να δέχθηκαν την ανατροπή από την σαφώς πιο έμπειρη Χερσόνησο, όμως κατάφεραν να δείξουν τα διαπιστευτήρια τους σε ένα ακόμη παιχνίδι της προετοιμασίας, όπως και στον προπονητή τους, ότι μπορεί να βασιστεί πάνω τους, εκπροσωπώντας την ιστορική ομάδα των Μαλίων, τόσο την φετινή χρονιά όσο και τις επόμενες.