Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Ομόφωνα ένοχοι κρίθηκαν και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, ενώ μετά την απόφαση του δικαστηρίου επικρατεί ένταση στην αίθουσα.

Ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση της απόφασης υπήρξε ένταση στο δικαστήριο από την πλευρά των κατηγορούμενων, με τη δίκη να διακόπτεται για μερικά λεπτά.

Ισχυρά μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Η αίθουσα του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης είναι ασφυκτικά γεμάτη. Από τη μία πλευρά της αίθουσας βρίσκονται φίλοι και συγγενείς του Άλκη, ανάμεσα στους οποίος οι γονείς του που παρακολούθησαν σχεδόν όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, και από την άλλη πλευρά κάθονται συγγενείς των κατηγορούμενων.

Κάλεσμα για μαζική συγκέντρωση στο Δικαστικό Μέγαρο απήθυνε προς τα μέλη και τους οπαδούς του ο Α.Σ. Άρης και σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα ως ορόσημο αναφορικά με την απόδοση δικαιοσύνης για τη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή.

“Καλούμε τον κόσμο του Άρη να δώσει μαζικά το «παρών» στα Δικαστήρια, σε μία μέρα – ορόσημο αναφορικά με την απόδοση δικαιοσύνης για τη στυγνή δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού, επειδή υποστήριζε τον Άρη. Ο Άλκης ήταν παιδί γεμάτο φως. Το φως να διώξει το σκοτάδι σ’ αυτήν την πόλη. Ο Άλκης ζει” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Εντός των Δικαστηρίων αλλά και πέριξ αυτών, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αναπτύξει ισχυρές δυνάμεις για τη διασφάλιση της ομαλότητας της διαδικασίας και την αποφυγή κινδύνων έντασης.

Πηγή: sport24.gr