Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Βαδίζει με σωστά και ασφαλή βήματα στην υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού

Πριν ακόμη συμπληρώσουμε το πρώτο 10ημερο του Ιουνίου ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να ολοκληρώσει δύο μεταγραφικές κινήσεις την ώρα που σχεδόν όλες οι άλλες ομάδες στην Ελλάδα δεν έχουν πάρει ακόμη κάποιων ποδοσφαιριστή. 

Στην κρητική ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν όπου έγιναν τραγικά λάθη στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού τόσο αγωνιστικά αλλά κυρίως χρονικά με τον ΟΦΗ να ψάχνει να προσθέσει παίκτες στο ρόστερ του τον Σεμπτέμβριο , φέτος το καλοκαίρι ο ΟΦΗ δείχνει μέχρι στιγμής να έχει μάθει από τα περσινά του λάθη.

Από την μια πάει σε σαφώς πιο safe επιλογές σε σχέση με την περσινή σεζόν κοιτάζει την ελληνική και την Κυπριακή αγορά που εμπεριέχει σαφώς μικρότερο ρίσκο το να σου αποτύχει μια μεταγραφή και βαδίζει με ασφάλεια στην υλοποίηση του καλοκαιρινού μεταγραφικού του σχεδιασμού.

Πειράματα τύπου Τζού, Γιοχού, Καμάου και πάει λέγοντας στον φετινό ΟΦΗ δεν θα δούμε αφού ο Νταμπράουσκας που έχει το γενικό πρόσταγμα στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας έχει ζητήσει ενίσχυση με παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ανταγωνισμού στην ομάδα και θα της δώσουν ποιοτικό βάθος το οποίο είναι η αλήθεια της έλειψε αρκετά κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε.

Ο Άντριαν Ριέρα είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται χρόνος προσαρμογής και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ανδρέα Καρώ που έχει ξενιτευτεί ποδοσφαιρικά από την Κύπρο από αμούστακο παιδί έχει πολλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις στα 26 του χρόνια και είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Κύπρου.

Με λίγα λόγια ο ΟΦΗ δεν πήρε έναν άλλο Σελίμοβιτς από την Κύπρο αλλά ένα παίκτη που οι ποδοσφαιρικές του μετοχές βρίσκονται σε ανοδική πορεία προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν με το ΑΠΟΕΛ που μέχρι τέλους κυνήγησε τον τίτλο.

Και οι επόμενες 3-4 άντε το πολύ πέντε κινήσεις θα είναι στην ίδια φιλοσοφία με παίκτες που δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής και που θα μπουν για να “κουμπώσουν” άμεσα στην ομάδα του ΟΦΗ και θα της δώσουν ποιότητα ώστε να κυνηγήσει με περισσότερες αξιώσεις την είσοδο της φέτος στα πλέϊ οφ.

Μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την Ολλανδία απομένουν περίπου 40 ημέρες και στο διάστημα αυτό ο ΟΦΗ θα φροντίσει να κλείσει τα περισσότερα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του , ώστε με την επιστροφή της ομάδας να γίνουν 1 η 2 κινήσεις ουσίας αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον Νταμπράουσκας.

Εκεί που πρέπει να τρέξει λίγο παραπάνω ο ΟΦΗ είναι στις υποθέσεις των Τζου και Γιοχού που δεν υπολογίζονται , αλλά και στις περιπτώσεις των Καμάου, Στίβενς και Ντουρμισάι που δύσκολα θα μείνουν και αυτοί στο Ηράκλειο τη νέα σεζόν.