Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Γιατί εγκατέλειψε την περίπτωση Ντάουντα που συνεχίζει δανεικός στην Ισπανία

Ένας παίκτης που βρισκόταν εδώ και καιρό στο μπλοκάκι των ανθρώπων του ΟΦΗ για την ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ ήταν ο Γκανέζος Μο Ντάουντα της Τενερίφης. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τελικά στην Ισπανία που ήταν και η αρχική του επιθυμία και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β΄κατηγορία της Ισπανίας και ποιο συγκεκριμένα στην Ελντενσε στην οποία δόθηκε δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr όμως η περίπτωση του Ντάουντα για τον ΟΦΗ είχε εξασθενίσει τις τελευταίες 3-4 ημέρες καθώς στην κρητική ομάδα παρότι ήταν κοντά στην απόκτηση του αποφάσισαν να κινηθούν για ένα άλλο ποδοσφαιριστή αγνώστων λοιπών στοιχείων που είχε μεγαλύτερη έφεση στο σκοράρισμα κάτι στο οποίο υστερούσε αρκετά στη στατιστική του εικόνα ο Γκανέζος εξτρέμ.

Στον ΟΦΗ πλέον βρίσκονται πολύ κοντά σε έναν άλλο εξτρέμ που έχει μεγαλύτερη ευκολία στο γκολ και απομένει να δούμε αν αυτός είναι τελικά και ο ποδοσφαιριστής που αποκάλυψε ο Πέπε Μελ χθες ότι είναι μια ανάσα από το να αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφική κίνηση του ΟΦΗ.

Μεταγραφές είναι δεδομένο ότι θα γίνουν και στον ΟΦΗ ξεσκονίζουν καθημερινά τη λίστα τους προκειμένου να αποκτηθούν τόσο εξτρέμ όσο και στόπερ που έχει ζητήσει ο προπονητής της ομάδας ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση και για σέντερ φορ και 8άρι αν βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες .