Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Γρίφος τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα με τον Ατρόμητο

Ο Τρ. Δέλλας προετοίμασε αυτές τις 2 εβδομάδες που είχαμε διακοπή την ομάδα του για το σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετές ελλείψεις λόγω διεθνών παικτών αλλά και λόγω τραυματισμών αρκετών ποδοσφαιριστών. 

Τα προβλήματα είναι πολλά και σε συγκεκριμένες θέσεις για το σημερινό ματς με την ομάδα του Περιστερίου για αυτό και υπάρχουν ερωτηματικά για τρεις θέσεις στο αρχικό σχήμα.

Η πρώτη θέση έχει να κάνει με αυτή του τερματοφύλακα όπου ο Μπάουμαν ήρθε μόλις χθες στο Ηράκλειο και έκανε μια προπόνηση μετά από ένα μακρύ και επίπονο ταξίδι έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του, ενώ και ο Χριστογεώργος είναι σε ετοιμότητα για την θέση του βασικού αν χρειαστεί.

Η άλλη θέση που είναι ανοικτή για την ενδεκάδα είναι αυτή του δεξιού μπακ από την στιγμή που ο Λάρσον είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Μαρινάκης και Βούρος είναι οι δύο υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Σουηδό με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς δύσκολα ο Δέλλας θα αλλάξει το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα των Βούρου και Λαμπρόπουλου.

Επίσης μια θέση παίζεται και στον άξονα ανάμεσα σε Γκαγιέγος, Μπάκιτς και Τοράλ. Αν παίξει ο Γκαγιέγος στη θέση 8 τότε στη θέση 10 θα πάει ο Μπάκιτς ενώ αν παίξει ο Μαυροβούνιος στη θέση 8 τότε σαν δεκάρι θα αγωνιστεί ο Τοράλ και στον πάγκο θα μείνει σε αυτή την περίπτωση ο Γκαγιέγος.

Μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ σε διάταξή 4-2-3-1 είναι αυτή με τους: Μπάουμαν (Χριστογεώργος), Μαρινάκης, Βούρος (Λουκάο), Λαμπρόπουλος, Τοράρινσον, Μεγιάδο, Γκαγιέγος (Τοράλ), Μπάκιτς, Μπάκου, Αποστολάκης, Ισέκα.