Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Δεν παίρνει τεχνικό διευθυντή, συμφώνησε για άλλα δύο χρόνια με την Cosmote TV

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ ήταν και αυτό της περαιτέρω στελέχωσης της ομάδας με την έναρξη της συνεργασίας με ένα τεχνικό διευθυντή. 

Ο Μηνάς Λυσάνδρου στην παρουσίαση του Νταμπράουσκας είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόσληψη τεχνικού διευθυντή κάτι που όμως στην πάροδο του χρόνου αποφασίστηκε να μην προχωρήσει καθώς θεωρούν ότι το μοντέλο του Νταμπράουσκας μαζί με τον αρχισκάουτερ της ομάδας Ιβάν Σλάβοφ λειτούργησε αρκετά καλά αυτούς τους μήνες.

Αυτό που δεν αποκλείεται να γίνει το επόμενο διάστημα είναι η ενίσχυση του τμήματος σκάουτινγκ η ποιο σωστά η διεύρυνση του με κάποιους ανθρώπους είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό που θα βοηθήσουν σε αυτό το κομμάτι.

Νέα διετής συμφωνία με Cosmote 

Από την άλλη έγινε γνωστό στη συζήτηση με τον Μηνά Λυσάνδρου ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα έχει τηλεοπτική στέγη στην Cosmote TV και οι δύο πλευρές μετά την συμφωνία που υπάρχει βρίσκονται στην ανταλλαγή εγγράφων.

Μια συμφωνία που όλα δείχνουν ότι θα είναι αρκετά συμφέρουσα οικονομικά για την κρητική ΠΑΕ και αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα είναι οικονομικά μεγαλύτερη η στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη που ήταν εξίσου υψηλή.