Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Δεν προπονήθηκε ο Μπουζούκης – Έμφαση σε τελειώματα, στατικές φάσεις και κυκλοφορία

Συνεχίστηκε για ακόμα μία ημέρα η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι, ενώ σε αντίθεση με χθες που η προπόνηση έγινε στο «Γεντί Κουλέ», σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν στο ΒΑΚ.

Ο Γιάννης Μπουζούκης δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Μπιφουμά. Τσιλιανίδης και Νέιρα ακολούθησαν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους. Η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και στην συνέχεια θα ταξιδέψουν το μεσημέρι για τα Γιάννενα!

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων, στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι περιελάμβανε η σημερινή (14/10) προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Γιάννης Μπουζούκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Thievy Bifouma συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης, με τους Κοσμά Τσιλιανίδη και Juan Neira να συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώνεται αύριο, Σάββατο (15/10), με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί για τις 09:30.