Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Η ενόχληση του Μπούση για την εμφάνιση με την Κηφισιά και η επίσκεψη στα αποδυτήρια

Ο Μιχάλης Μπούσης εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει δώσει το παρών σε όλα τα ματς που έχει παίξει ο ΟΦΗ κατά την διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας. 

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ έδωσε το παρών και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κηφισιά όπου είδε από κοντά την αποκαρδιωτική εμφάνιση της ομάδας του η οποία φαίνεται ότι ενόχλησε έντονα και προβλημάτισε και τον ίδιο.

Αυτή η κάκιστη εικόνα του ΟΦΗ μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr έφερε και την άμεση αντίδραση του καθώς μετά το τέλος του ματς κατέβηκε στα αποδυτήρια και μίλησε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τα παράπονα του για τις συνεχόμενες αρνητικές εμφανίσεις, ζητώντας να μην επαναληφθεί μια ανάλογη εικόνα στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε το αν τα “γκάζια” του Μιχ. Μπούση προς τους παίκτες του ΟΦΗ έπιασαν τόπο αρχής γενομένης από το σημερινό καθοριστικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Γεντί Κουλέ.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας και στην διάκριση της μέσω του θεσμού του Κυπέλλου, κάτι που περιμένει να δει στην πράξη, στους επόμενους δύο αγώνες με την ομάδα του Αγρινίου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.