Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει να ξορκίσει τον κακό του δαίμονα και να επιστρέψει νικητής από την Τρίπολη

Με στόχο να κερδίσει τον κακό του δαίμονα του Αστέρα Τρίπολης τον οποίο σε δέκα αναμετρήσεις στο γήπεδο “Θ. Κολοκοτρώνης” δεν έχει καταφέρει να τον νικήσει ποτέ ο ΟΦΗ δοκιμάζεται σήμερα (3μ.μ – Primesport Live) απέναντι στην ομάδα της Αρκαδίας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Απέναντι του θα βρει μια ομάδα που δεν έχει κάνει και αυτή το ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχει τους ίδιους βαθμούς με τον ΟΦΗ και μετά από 5 αγωνιστικές αναζητά την πρώτη της νίκη στη σεζόν απέναντι στην κρητική ομάδα που προέρχεται από τον ψυχωμένο εντός έδρας πόντο με τον ΠΑΟΚ που έδωσε αν μη τι άλλο ψυχολογία στον ΟΦΗ.

Με απουσίες και οι δύο ομάδες

Τόσο ο Αστέρας Τρίπολης όσο και ο ΟΦΗ μετρούν σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς αν και η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά φέτος ο Ν. Νιόπλιας μπορεί να χαμογελάει αφού συμπλήρωσε μια κανονική 20άδα έστω και με τις ελλείψεις που έχει καθώς εκτός μάχης τέθηκαν οι τραυματίες Τσιλιανίδης, Νέιρα, Καμάου, Γριβας, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας ο Πορτογάλος Τζου που κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει από τον τραυματισμό του ο Μαρινάκης.

Απουσίες όμως έχει να αντιμετωπίσει και ο Ηρακλής Μεταξάς για τους Αρκάδες καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Μουνάφο, Καρμόνα, Τασουλή, και Σίτο , αλλά έχει ξανά στη διάθεση του τον Βαλιέντε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Γκαρθία, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Στάνκο, Βάλιεντε, Τιλίκα, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ, Προύντζος, Μπαρτόλο, Μπαράλες, Κρέσπι, Μπενίτο.

ΟΦΗ: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Βούρος, Μαρινάκης, Διαμαντής, Γιοχού, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Τοράλ, Περέα, Στάϊκος, Μεγιάδο, Γκερέρο, Ντίκο, Ντουρμισάι, Μπιφουμά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Παπαπέτρου απο την Αθήνα με βοηθούς του τους Σάκκα από την Θεσσαλία, και Διαμαντή από την Λέσβο με τέταρτο διαιτητή τον Στάμο από την Ηλεία με τον Ζαμπάλα από την Ήπειρο στο VAR και βοηθό του τον Κόλλια επίσης από την Ήπειρο.