Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει να φύγει πάση θυσία με αποτέλεσμα από τους “Ζωσιμάδες”

Με στόχο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τους “Ζωσιμάδες” ο ΟΦΗ δίνει σήμερα (6μ.μ Novasports- Primesports.gr Live) ένα από τα πιο σημαντικά ματς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική της Super League.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 11η θέση του πρωταθλήματος στους 4 πόντους και μετά τις ευνοϊκές χθεσινές εκτός έδρας ήττες του ουραγού Ιωνικού και του Άρη , θέλουν να αυξήσουν την διαφορά τους από τις δύο τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα τα προβλήματα δεν λείπουν και για τους δύο αντιπάλους σε ακόμη ένα ματς. Ο μεν Νίκος Νιόπλιας από πλευράς ΟΦΗ δεν θα έχει στη διάθεση του, τους τραυματίες Μπουζούκη, Στάϊκό , Νέιρα και Τσιλιανίδη , ενώ ο Θ. Στάϊκος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Σούλη, Σταματελόπουλου, Κόντε και Λεό αλλά και του Ποζνάνσκι που ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι αποστολές

Αναλυτικά οι αποστολές των δύο ομάδων για το σημερινό ματς

ΟΦΗ: Στίβενς, Μανδάς, Λάρσον, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Περέα, Μπιφουμά, Τοράλ, Ντίκο , Γκερέρο, Ντουρμισάι, Τζου, Καμάου.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Καραχάλιος, Κιάκος, Μπιλμπάο, Τζίμας, Τσάβος, Λιάσος, Μορεϊρα, Λώλης, Ριένστρα, Ροσέρο, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

H σφυρίχτρα

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα με βοηθούς του τους Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική και Νιδριώτη από την Αθήνα. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Πολυχρόνης από την Πιερία με τον Γκάμαρη από την Αθήνα στο VAR και βοηθό του τον Απτόσογλου επίσης από την Αθήνα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ευαγγέλου θα σφυρίξει μια αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον ΟΦΗ.