Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Θέλει πάση θυσία την πρώτη εξάποντη νίκη στην έδρα του κόντρα στον Ιωνικό

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που αν έρθει θα είναι και η πρώτη για τη φετινή σεζόν εντός έδρας ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα 5/11 στις 6.30 μ.μ στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης” τον ουραγό στη βαθμολογία Ιωνικό στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Super League 1. 

Η κρητική ομάδα πάει σε αυτό το κομβικό ματς με καλή ψυχολογία και λιγότερες απουσίες απ΄ότι στο Κλεάνθης Βικελίδης έχοντας και την σημαντική επιστροφή του Ντίκο στην επίθεση , και θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στον Ιωνικό καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα αυξήσει στο +6 την διαφορά της αρχικά από την ομάδα της Νίκαιας και θα την καθηλώσει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 4 πόντους.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας έχει αρχίζει και βάζει και αυτός τις δικές του πινελιές στο παιχνίδι του ΟΦΗ έχοντας δουλέψει πάρα πολύ τόσο στην τακτική αλλά και στον ψυχολογικό τομέα ώστε να έρθει η πρώτη πολυπόθητη φετινή νίκη εντός έδρας για την κρητική ομάδα.

Σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο διαθέσιμος είναι και πάλι ο Ντίκο που ξεπέρασε σε χρόνο εξπρές τον τραυματισμό του και μπορεί ερχόμενος από τον πάγκο να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση, ενώ στο κομμάτι των απουσιών θα λείψουν για ακόμη ένα ματς οι τραυματίες Νέιρα, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σηφάκης και Γρίβας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς μένει εκτός αποστολής ο πολυδιαφημισμένος Μπιφουμά που κρίνεται ανέτοιμος από τον προπονητή του., που έχει στις επιλογές του για ακόμη ένα παιχνίδι τον φέρελπί Θεοδοσουλάκη.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό αποτελείται από τους: Στίβενς, Μανδά, Λάρσον, Μαρινάκη, Μπαλογιάννη, Τοράρινσον, Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη, Περέα, Στάϊκο, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκη, Τζου, Θεοδοσουλάκη, Ντίκο, Γκερέρο, Ντουρμισάι.

Χωρίς Άοσμαν στο Ηράκλειο ο Ιωνικός 

Χωρίς το βαρύ του πυροβολικό τον Αίας Άοσμαν θα παραταχθεί από την μεριά του ο Ιωνικός στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ καθώς ο Σύριος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Εκτός αποστολής έμειναν για ακόμα ένα παιχνίδι και οι Οφόσου, Μίλο οι οποίοι και δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια από τον Δημήτρη Σπανό.

Έτσι την αποστολή του Ιωνικού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την αποτελούν οι : Χουτεσιώτης, Περλέσι, Μύγας, Σάκιτς, Πογκοσιάν, Σερβιλάκης, Αντούνες, Ρομαό, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Τσίμπσαχ, Φαντιγκά, Λοβέρα, Μεντόσα, Μασάς, Μάντζης, Ιωαννίδης, Ελευθεριάδης, Σεμπά.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κατοίκος από την Αθήνα που θα σφυρίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του ματς του ΟΦΗ ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία.