Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ – Ιωνικός 2-2: Με γκολάρες Μπάκιτς-Ντίκο και με 10 από νωρίς παρέμεινε αήττητος στα play out

Ο ΟΦΗ παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 51′ κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στην έδρα του απέναντι στον Ιωνικό με σκορ 2-2, παραμένοντας στην 1η θέση της βαθμολογίας και αήττητος στα play out.

Το συγκρότημα του Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε δυναμικά στο ματς, έχοντας δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς αλλά ο Ιωνικός κατάφερε να αιφνιδιάσει και να ανοίγει το σκορ στο 13′ με τον Μασάς ο οποίος βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή και δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. 

Στο 45′ όμως ο Μπάκιτς με μία ασύλληπτη εκτέλεση φάουλ έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. 

Στο 51′ ο Πασαλίδης έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Φαντιγκά, με τον διαιτητή να κάνει χρήση VAR και να αποφασίζει την αποβολή του κεντρικού αμυντικού του ΟΦΗ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 65′ ο Μασάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Νίκαιας αλλά και τα προσωπικά του κάνοντας το 1-2. 

Ο ΟΦΗ μπορεί να έπαιζε με παίκτη λιγότερο αλλά δεν τα παράταση με τον Μπιφουμά με το που μπήκε στο ματς να βγάζει ωραία σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Ντίκο με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης, Λάρσον, Τοράρινσον, Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς, Ντίκο, Φελίπε

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα, Σάκιτς, Βαλεριάνος, Ρομαό, Φαντιγκά, Μασάς, Κάνιας, Μύγας, Μάντζης