Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ Κ19: Διπλό με Πιστικό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη (0-1)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, η Κ19 του ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με σκορ 1-0 της αντίστοιχης του Άρη στο γήπεδο Πανοράματος, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League K19.

Η Κρητική ομάδα είχε την πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, με τον Σημαντηράκη να επιχειρεί δυνατό σουτ και τον Καρακασίδη να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44’ με το μακρινό σουτ του Καρυπίδη να περνά λίγο έξω από την εστία του Μακατουνάκη, με το 0-0 να είναι το σκορ του α’ ημιχρόνου.

Ο ΟΦΗ ανέβασε περισσότερο την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο, χάνοντας τρείς μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά. Στο 46’ ο Αποστολάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καρακασίδη, στο 49’ το σουτ του Φαϊτάκη πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ στο 51’ ο Fallatah έκανε το σουτ, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να διώχνουν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή τέρματος.

Η πίεση των ποδοσφαιριστών του Μανώλη Πατεμτζή απέδωσε καρπούς στο 66ο λεπτό. Ο Πιστικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Μάρα και με πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άρη, για το 0-1.

Στο 80’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αποστολάκη, ο Ζαχαριουδάκης σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς θεωρήθηκε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ στην εκτέλεση του κόρνερ, ενώ στο 89’ ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε απάντηση στο σουτ του Αποστολάκη, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Μακατουνάκης, Μάρα, Ρολάκης, Χνάρης, Χότζα, Ζαχαριουδάκης, Πιστικός (78’ Φανουράκης), Φαϊτάκης (87’ Γεωργαλής), Fallatah (78’ Γανόπουλος), Αποστολάκης, Σημαντηράκης (72’ Σαντοριναίος).