Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με Νέιρα απέναντι στην ΑΕΚ, εκτός αποστολής και πάλι ο Μπιφουμά

Μετά από περίπου 2,5 μήνες απουσίας ο Χουάν Νέιρα φώναξε παρών και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της κρητικής ομάδας για το αυριανό εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ για την 12η αγωνιστική της Super League. 

Από την άλλη εκτός αποστολής έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Μπιφουμά ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Β. Νταμπράουσκας και ίσως ένας από τους πρώτους παίκτες που θα κληθούν να κουνήσουν πρόωρα μαντήλι από τον ΟΦΗ τον Ιανουάριο.

Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Τοράλ και Γιαννούλης που έκαναν θεραπεία , ο Τσιλιανίδης που συνεχίζει την αποκατάσταση του ,ο Σηφάκης που έχει ένα πρόβλημα στον ώμο και ο γνωστός τραυματίας Γρίβας, ενώ παράλληλα εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπιφουμά, Γιοχού, Καμάου, Σωτηρίου και Αποστολάκης.

Αναλυτικά οι παίκτες του ΟΦΗ που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ είναι οι: Mανδάς, Στίβενς, Λάρσον, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Περέα, Στάϊκος, Mεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Τζου, Θεοδοσουλάκης, Ντίκο, Γκερερο, Ντουρμισάι.