Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με Ντουρμισάι και Μπουζούκη κόντρα στον Άρη, μήνυμα στον ανέτοιμο Μπιφουμά !

Με τον Φιοριν Ντουρμισάι να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για την 10η αγωνιστική της Super League. 

Πέραν του Ντουρμισάι μετά από καιρό βρίσκεται στην αποστολή ο Μπουζούκης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του , σε αντίθεση με τον Μπιφουμά που κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής από τον Νταμπράουσκας στέλνοντας ίσως και ένα μήνυμα στον ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί ελάχιστα από τότε που ήρθε και δεν έχει δικαιολογήσει καθόλου το βιογραφικό που τον συνόδευε.

Οι Ντίκο, Νέιρα, Καμάου, Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κώστα Γιαννούλη να κάνει θεραπεία. Οι παραπάνω πέντε ποδοσφαιριστές, όπως και ο επίσης τραυματίας, Φροίξος Γρίβας, αλλά και οι Βασίλης Σηφάκης, Γιάννης Αποστολάκη μαζί με τον Μπιφουμά έμειναν εκτός αποστολής.

Αναλυτικά οι 21 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη είναι οι: Στίβενς, Μανδάς, Σωτηρίου, Λάρσον, Μαρινάκης, Τοράρινσον, Μπαλογιάννης, Πασαλίδης, Διαμαντής, Βούρος, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Στάϊκός, Μπουζούκης, Τζου, Τοράλ, Ντουρμισάι, Γκερέρο, Θεοδοσουλάκης.