Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με την φόρα από τα εκτός έδρας ματς για νικηφόρο φινάλε στην Λιβαδειά

Με στόχο να σημειώσει την πέμπτη φετινή του νίκη εκτός έδρας και την 4η στον δεύτερο γύρο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει σήμερα στις 7 το απόγευμα στη Λιβαδειά τον ουραγό της βαθμολογίας Λεβαδειακό του Γιάννη Πετράκη. 

Ο ΟΦΗ έχει κερδίσει εκτός έδρας στον δεύτερο γύρο Παναιτωλικό, Λαμία και Ιωνικό ενώ έμεινε όρθιος με ισοπαλίες σε δύσκολες έδρες όπως η Λεωφόρος και η Τούμπα και έχει αποδείξει στον δεύτερο γύρο ότι του πάει να παίζει μακριά από το αφιλόξενο για αυτόν φέτος Γεντί Κουλέ.

Με αυτό το σκεπτικό και για να μπει για να διεκδικήσει ξεκάθαρα την 7η θέση στην διαδικασία των πλέϊ άουτ απαλλαγμένος πλέον από κάθε άγχος παραμονής ο ΟΦΗ θα επιδιώξει ακόμη μια εκτός έδρας νίκη σήμερα απέναντι στην ομάδα της Βοιωτιας που στην κυριολεξία καίγεται για τη νίκη αν και ξέρει καλά ότι τα πάντα θα κριθούν για αυτήν στην διαδικασία των πλέϊ άουτ.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα ο Β. Νταμπράουσκας θα έχει τέσσερις απουσίες και στο σημερινό ματς καθώς πέραν από τους γνωστούς τραυματίες Φελίπε και Νέιρα θα απουσιάσουν και οι τιμωρημένοι Βούρος και Μεγιάδο. Στον αντίποδα διαθέσιμος είναι και πάλι ο Περέα που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Yohou, Διαμαντής, Perea, Diousse, Bakic, Toral, Τσιλιανίδης, Bifouma, Mosquera, Gronning, Dicko, Dju.

Δύο μέσα , δυο έξω στον Λεβαδειακό 

Ο Γιάννης Πετράκης από την άλλη θα έχει δύο σημαντικές απουσίες για το σημερινό παιχνίδι καθώς εκτός μάχης τέθηκαν οι τραυματίες Λουά Λούα και Σακό, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν από τραυματισμό οι Τζημόπουλος και Γερεμέγιεφ.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Λεβαδειακού για το ματς με τον ΟΦΗ: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντ, Τόρο, Χάμοντ, Μεχία, Σκβάρκα, Βινίσιους, Βήχος, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Παζ