Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Με 3-4-1-2 και Νέιρα η ενδεκάδα του Νταμπράουσκας για Βόλο!

Με 3-4-1-2 παρατάσσει την ομάδα του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Βάλντας Νταμπράουσκας.

Με τον Μπαλογιάννη να μεταφέρεται ξανά στα αριστερά και τον Βούρο να παίρνει και πάλι θέση στην βασική ενδεκάδα, θα ξεκινήσει ο ΟΦΗ κόντρα στον Ν.Π.Σ Βόλο.

Συγκεκριμένα ο Μανδάς βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στο κέντρο της άμυνας οι Βούρος, Πασαλίδης και Διαμαντής ενώ δεξιά και αριστερά αντίστοιχα θα αγωνιστούν οι Λάρσον και Μπαλογιάννης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Λιθουανός επέλεξε δίδυμο στα χαφ, τους Ντιουσέ και Μεγιάδο, ενώ μπροστά τους μετά από καιρό ξεκινάει ως βασικός ο Χουάν Νέιρα, με τους Τοράλ και Ντίκο να βρίσκονται για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά από εκείνο με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Μανδάς, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Ντίκο, Τοράλ.

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ βρίσκονται οι: Στίβενς, Γκερέρο, Ντουρμισάι, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Περέα, Στάικος, Αποστολάκης

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και κείμενο που λέει "#16/26 STARTING 11 LEAGUS #MONOO GREECE VOLOS vS H ΟΦΗ onan Dicko onan 21 Toral onan Neira 38 Balogiannis onan Dioussé nar 29 Mellado 2 15 Diamantis Larsson Pasalidis 14 Vouros ΑΝΑΠ. ANAΠ./SUBS 35 Mandas Guerrero Durmishaj Giannouli Apostolakis 16.30 THEODOROS VARDINOGIANNIS STADIUM COSMOTE SPORT 1HD ianidis 23 Perea 26 Staikos kos POWEREDBY COSMOTE"