Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Μονόδρομος η νίκη σήμερα κόντρα στον Πρωτέα Βούλας

Τρεις στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου η ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ σήμερα στις 5 μ.μ στο Κλειστό του ΒΑΚ δίνει καθοριστικό εντός έδρας ματς με τον Πρωτέα Βούλας για την 20η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Β. Ράλλη όλα δείχνουν ότι μόνο με θαύμα θα αποφύγει τα πλέϊ άουτ και στόχος είναι στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για να μπει με όσο το δυνατόν καλύτερο πλεονέκτημα στα πλέί άουτ για την παραμονή στην κατηγορία ο ΟΦΗ.

Απέναντι του ο ΟΦΗ θα βρει σήμερα μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ομίλου που φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 5 ήττες στη σεζόν αλλά οι παίκτες του Β. Ράλλη θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Από την άλλη ο Ο.Α.Κ Χανιά που ήδη κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ αφού εδώ και καιρό έχει χάσει το τρένο της παραμονής θα αντιμετωπίσει σήμερα την ίδια ώρα στο ΕΑΚ Χανίων τον Έσπερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 20η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄Εθνικής που θα διεξαχθεί εξ΄ολοκλήρου το Σάββατο έχει ως εξής: 

2ος Όμιλος

Σταύρος Βενέτης 17.00 Αιγάλεω-Πεύκη Ορφανός Ιορδ.-Αντωνιάδης-Κούλης Κ. (Παπαφωτίου)

Αγίου Θωμά 17.00 Δούκας-ΑΟ Π. Φαλήρου Τσαχάκης-Χριστοδουλάκης-Ναστούλης (Λιμνιάτης)

Δ. Βικέλας 17.00 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Διαγόρας Ρόδου Λογοθέτης-Μακρόπουλος-Τσακιράκη (Κυριόγλου)

Τ. Βογιατζής 17.00 Πανελευσινιακός-Πανιώνιος Στρέμπας-Αργυρούδης-Σιδέρης (Καλαρέμας)

ΕΑΚ Χανίων 17.00 ΑΟΚ Χανιά-ΠΟΚ Έσπερος Κατσαπρακάκης-Κουκουλεκίδης Β.-Αυγερινός (Πετράκης Νεκτ.)

ΒΑΚ 17.00 ΟΦΗ-Πρωτέας Βούλας Αναστόπουλος-Τσιμπούρης-Ρίζος (Μπορμπαντωνάκης)