Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Οι εκκρεμότητες πριν τις διακοπές και τα ανοικτά μέτωπα ενόψει της νέας σεζόν

Oι παίκτες του ΟΦΗ εδώ και κάποιες ημέρες έχουν ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές όμως αυτό δεν ισχύει για όλους καθώς υπάρχουν κάποιες σημαντικές εκκρεμότητες για κάποιους παίκτες της ομάδας πριν ξεκινήσουν και αυτοί τα καλοκαιρινά τους μπάνια μιας και η θερμοκρασία έχει πάει στα ύψη. 

Μπορεί ο ΟΦΗ μέσα σε χρόνο ρεκόρ να ανανέωσε τα συμβόλαια των Μαρινάκη, Γιαννούλη και Σωτηρίου όμως αυτές θεωρητικά ήταν οι εύκολες υποθέσεις για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και τα συμβόλαια των Μπαλογιάννη, Διαμαντή και Τσιλιανίδη που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου και στον ΟΦΗ συνεχίζουν να βρίσκονται σε διαπραγμάτευση μαζί τους προκειμένου μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψουν θετικές η αρνητικές εξελίξεις πάνω σε αυτά τα τρία ζητήματα.

Ένα ξεχωριστό επίσης θέμα αλλά πολύ σημαντικό είναι το τι θα γίνει τελικά με τον Νέιρα και αν θα βρίσκεται και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο Ηράκλειο φορώντας την φανέλα του ΟΦΗ. Το 2+2 του Αργεντινού έχει μπει σε άλλη φάση συζήτησης με τον ΟΦΗ όπως σας είχε αποκαλύψει σε σχετικό του ρεπορτάζ να έχει κάνει μια νέα πρόταση ανανέωσης στον 34χρονο μέσο για ένα και όχι για δύο χρόνια περιμένοντας την απάντηση του, πριν αναχωρήσει ο ίδιος για Αργεντινή με την οικογένεια του.

Ένα άλλο κεφάλαιο είναι οι τρεις δανεικοί ο Ντουρμισάι, ο Καμάου και ο Στίβενς που έχουν ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο αλλά είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζονται και θα γίνει προσπάθεια να λυθούν τα συμβόλαια τους, ενώ ήδη από χθες αποχαιρέτησε ο δανεικός από την Λεγκανιές Λουίς Περέα με τον ΟΦΗ να αναζητά ήδη ένα οκτάρι στο χώρο του κέντρου να τον αντικαταστήσει, ενώ υπάρχουν και κάποιοι παίκτες όπως ο Τζου και ο Γιοχού που έχουν ήδη ειδοποιηθεί ότι δεν υπολογίζονται.

Παράλληλα με αυτές τις εσωτερικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα ο Νταμπράουσκας μαζί με τον Σλάβοφ αλλά και τους διοικούντες την ομάδα ήδη έχουν εντοπίσει μεταγραφικούς στόχους για το καλοκαίρι και οι πληροφορίες λένε ότι δεν αποκλείεται η πρώτη μεταγραφή για την κρητική ομάδα να ανακοινωθεί πριν αποχαιρετίσουμε τον Μάϊο.

Ο αριθμός των μεταγραφών αλλά και οι θέσεις των παικτών που θα αποκτηθούν είναι δεδομένο ότι βρίσκονται και σε συνάρτηση με τα ανοικτά μέτωπα που προαναφέραμε και που μπορούν να αυξομειώσουν τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα αποκτήσει ο ΟΦΗ το καλοκαίρι.

Με τα τωρινά δεδομένα ο ΟΦΗ αναμένεται να πάει για 5-6 ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ του χωρίς να αποκλείεται όπως προαναφέραμε ο αριθμός αυτός να αλλάξει προς τα πάνω αν αποχωρήσουν παραπάνω παίκτες από αυτούς που υπολογίζουν στην ομάδα , η υπάρξει πώληση του Χρήστου Μανδά που βρίσκεται πάντα στη βιτρίνα αλλά ο ΟΦΗ δεν φαίνεται να τον πουλάει με κάτω από 2 εκ. ευρώ.