Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ Εισιτήρια διαρκείας : Οι μειωμένες τιμές σε κάποιες θύρες και οι ειδικές εκπτώσεις

Μέσα στην ημέρα όπως προαναφέραμε θα γίνουν γνωστές οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2023-2024. 

Σύμφωνα με πληροφορίες oi τιμές των διαρκείας σε κάποιες θύρες θα είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι και πιο συγκεκριμένα στις θύρες 2-3 και 7 ενώ στις υπόλοιπες θύρες έμειναν ακριβώς οι ίδιες τιμές σε σχέση με τις περσινές που επίσης είχαν μειωθεί. Αύξηση τιμής δεν θα γίνει ούτε φέτος σε κάποια θύρα.

Ειδική έκπτωση 50% θα υπάρξει σε όλα τα παιδικά εισιτήρια πλην της θύρας “9VVIP Ευγένιος Γκέραρντ”, ενώ στις θύρες 1,4 και 5 θα υπάρξει έκπτωση 50% σε φοιτητές και ανέργους.

Για την αγορά του εισιτηρίου θα υπάρχουν τόσο φυσικά σημεία πώλησης, όσο και ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά, όσο και μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΟΦΗ  (oficretefc.com), προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες για  όλους τους φιλάθλους.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά θα μπορεί κάποιος να αγοράσει το διαρκείας του σε 2 άτοκες δόσεις ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, Επίσης αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να γίνει και έως 12 άτοκες δόσεις για τους κατόχους της OFI FC Visa, έως 4 άτοκες δόσεις για όλες τις υπόλοιπες πιστωτικές κάρτες.