Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΟΦΗ: Οι οργανωμένοι του πέταξαν το μπαλάκι ο Μπούσης τι θα πράξει ;

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ πέταξαν το μπαλάκι στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ομάδας Μιχάλη Μπούση ώστε να έχουν άμεσα μια συνάντηση μαζί του για να τους ξεκαθαρίσει τις προθέσεις που έχει για την κρητική ομάδα. 

Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ θυμίζει μια εικόνα αποσύνθεσης τόσο εντός όσο και αγωνιστικού χώρου ήταν λογικό ότι κάποια στιγμή θα αγγίξει και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Η σημερινή ανακοίνωση των οργανωμένων του ΟΦΗ δεν θα πρέπει να εκθλιφθεί από την μεριά του Μιχάλη Μπούση ως απειλή αλλά ως μια κίνηση και μια κραυγή αγωνίας από τον κόσμο της ομάδας που βλέπει τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να βρίσκεται αρκετές ημέρες στην Ελλάδα αλλά να έχει ως ορμητήριο του την Βουλιαγμένη και όχι το Ηράκλειο.

Αυτό συν τα Story από την Αγιά Σοφιά αλλά κυρίως από την Λεωφόρο μετά το κάζο με τον Ιωνικό ανάγκασαν τους οργανωμένους του ΟΦΗ να βγάλουν την σημερινή μακροσκελή ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις και ευθύνες απ΄όλους όσους έχουν φέρει την ομάδα σε αυτή την δεινή θέση.

Ο Μπούσης απ΄ότι μαθαίνω από την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο με αφορμή τον αγιασμό που θα γίνει στο ΒΑΚ το Σάββατο και αυτό που περιμένει όλος ο κόσμος του ΟΦΗ οργανωμένοι και μη είναι να ανοίξει τα χαρτιά του και να καταθέσει τις προθέσεις του για το τι προτίθεται να κάνει έτσι ώστε η κρητική ομάδα να σώσει την παρτίδα και να παραμείνει στην κατηγορία.

Πλέον από την στιγμή που έχουν φύγει από την ομάδα οι Σαμαραδες , ο Νιόπλιας και ο Λυσάνδρου πρόσφατα είχε μια άτυπη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας αυτός που πρέπει να πάρει το λόγω μετά το ματς με τον Λεβαδειακό η ακόμα και πριν από αυτό είναι ο πρόεδρος του ΟΦΗ ο Μιχάλης Μπούσης. Αυτός έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι .

Γιατί αν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής είτε για Αθήνα είτε για Αμερική με την λήξη του ματς (ευελπιστώ να μην φύγει αυτή την φορά πριν την λήξη του αγώνα) και δεν πει ούτε μια λέξη στον κόσμο του ΟΦΗ τότε η αρνητικότητα που επικαλείται συνεχώς ο Νταμπράουσκας θα μεγαλώσει και τα σύννεφα αμφισβήτησης θα φουντώσουν επικίνδυνα πάνω από το Γεντί Κουλέ.

Η διακοπή 40 ημερών περίπου λόγω Μουντιάλ δείχνει ευεργετική για τον ΟΦΗ όμως ο Νταμπράουσκας θα πρέπει να δουλέψει με τα κατάλληλα υλικά. Όσο και αν έχει την όρεξη να δουλέψει και να διορθώσει τα τραγικά λάθη του καλοκαιριού ο Λιθουανός δεν μπορεί να μάθει στον Τζου βασικά τακτικά κομμάτια του ποδοσφαίρου, στον Ντίκο πως θα τελειώνει τις φάσεις και στον Ντουρμισάι με τον Γκερέρο πως στην ευχή θα βάζουν την μπάλα στα δίχτυα

Ο ΟΦΗ έπρεπε ήδη να έχει βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Σαμαρά και αυτός με την λήξη του πρώτου γύρου να έχει φέρει τις πρώτες μεταγραφές από πρωταθλήματα ανά τον κόσμο που λήγουν αυτή την περίοδο και οι παίκτες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το να περιμένει ο ΟΦΗ πότε θα βρεθεί τεχνικός διευθυντής και να έρθουν οι παίκτες στα τέλη Δεκεμβρίου με τον Νταμπράουσκας να δουλεύει με το υπάρχον υλικό δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα γιατί οι δυνατότητες αυτού του ρόστερ είναι πολύ συγκεκριμένες

Η κρητική ομάδα θα χρειαστεί 5-6 παίκτες ποιότητας ειδικά στην επίθεση που είναι παντελώς γυμνή και θα πρέπει να τους βρει άμεσα για να δουλέψει με αυτούς στη διακοπή ο Λιθουανός προπονητής.